Ugrás a kommentre

The Clone Wars 6. évad szavazás!


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Elérkezett ez a perc is. A Star Wars: The Clone Wars 6. évadával nem csak a sorozat, hanem az Star Wars Saga Fórum életében is lezárul egy korszak, hiszen több epizód híján már mi sem kereshetjük a segítségetekkel az évad legjobb epizódjait, karaktereit, űrhajóit vagy éppen zenéit. Persze minden rosszban van valami jó, hiszen októberben új korszak kezdődik, amikor útjára indul a Star Wars: Rebels, s nem valószínű, hogy szó nélkül hagyjuk majd annak évadjait.

De az még messze van, maradjunk egy utolsó megmérettetés erejéig a The Clone Wars sorozatnál. A hatodik évad kevesebb epizódból állt, ezért az idei legjobbak megkeresése kicsit másképpen fog működni, mint az elmúlt években. Először is, ahogy azt már észrevehettétek, ezúttal nem nektek kellett a jelölteket összeválogatni, azokat szakértő csapatunk állította össze hosszú, viharos és véres viták közepette.

A második jelentős változás, hogy mostantól már nincs e-maulozás, se pontozás, hanem egy nagyon faszányos szavazórendszer segítségével választhatjátok ki jelöltjeiteket. Fontos, hogy minden kategóriában csak egy jelöltet választhattok, és még fontosabb, hogy ha valaki rányom a végén a "A Szavazás Befejezése" gombra, akkor nem tud visszatérni, a szavazata végleges, nincs második lehetőség. Szóval mielőtt klikkeltek, alaposan nézzétek át, hogy arra szavaztatok, akire akartok, nem hagytátok-e ki valamelyik kategóriát, stb.

A szavazatokat szeptember 21, vasárnap éjfélig lehet leadni, az eredményhirdetésre pedig szeptember 27, szombat este kerül sor. A voksokat IDE KATTINTVA adhatjátok le. Szavazzatok minél többen, hogy méltóképpen búcsúzhassunk a Star Wars: The Clone Warstól!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.