Ugrás a kommentre

Inside The Force Awakens - hírcsokor


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A Disney XD múlt szombaton közzétett egy rövid, angol nyelvű videoelemzést Az ébredő Erő előzeteséről. A fiatal narrátor, Jacob Bertrand könnyed stílusban hívja fel a figyelmünket néhány érdekes tényre, például arra, hogy Rey egy rohamosztagos sisak szemrészét viseli a siklós jelenetben, vagy hogy a trailert 47 nyelvre fordították le. A főleg a fiatalabbakat megcélzó videó legérdekesebb mondata egy kérdés, amellyel végre hivatalos megerősítést kaptunk arra, amit már igen sokan sejtettünk: az előzetesben látott sivatagos bolygó természetesen a Tatuin. (“Remember this planet?”) Erről korábban ellentmondó híreink voltak, bár a józan ész azt diktálta, nem lehetnek olyan fantáziátlanok a VII. rész készítői, hogy a Tatuint félresöpörve egy újabb sivatagos bolygót dobjanak be a Star Wars galaxisába.

 

 

További érdekes hír, hogy a Lucasfilm nemrég számos védjegyet regisztrált, melyek egy kivétellel az előzetesben látott karakterek neveinek felelnek meg: Kylo Ren, Rey és BB-8. Van azonban köztük egy új név is: Captain Phasma. Ez a név még semmit nem jelent számunkra. A legtöbb spekuláció Gwendoline Christie karakteréhez kapcsolja, aki Finn rohamosztagos parancsnoka lehet.

 

Mint azt sokan tudjátok, az előzetes egy héttel a bemutatása után átlépte a 100 milliós összesített nézettséget. Ebből 63 millió a Youtube-on látta, ahol ezzel a legnézettebb trailer lett, maga mögé utasítva a Jurassic World (55 millió) és az Avangers: Age of Ultron (51 millió) előzeteseit. A világ kétségtelenül nagyon várja az új Star Wars-filmet. Itt jegyezzük meg, hogy George Lucas nem növelte a trailer nézettségi adatait, elmondása szerint inkább a kész filmre lesz kíváncsi, amit majd a bemutató alkalmával fog megtekinteni. Könnyű lenne úgy értelmezni ezt a hírt, hogy Lucast egyáltalán nem érdekli az új film. Ennél sokkal valószínűbb, hogy ő ismeri legjobban a készülő filmet azok közül, akik nem dolgoznak közvetlenül a produkcióban, hiszen az az ő vázlatai alapján készült, és korábban rendszeresen találkozott a rendezővel. Néhány karakter felvillantása fél percben talán kevésbé izgalmas számára, mint nekünk, akiknek ez volt az első hivatalos találkozásuk Az ébredő Erővel. Az is valószínűtlen, hogy a hivatalos bemutatón fogja először látni, hiszen nyilván örömmel várják majd a Lucasfilm saját mozitermében egy exkluzív, premier előtti vetítésre.

 

Holnap leszünk pontosan egy évvel Az ébredő Erő bemutatója előtt. Vajon előáll valamivel a Lucasfilm erre az alkalomra? Meg nem erősített pletykák keringenek egy előzetes poszterről, de lehetséges, hogy ez csak a rajongók vágyait tükrözi.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.