Ugrás a kommentre

Így néz ki a VII. Epizód főgonosza?


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A december elején bemutatott Star Wars-előzetesben már láthattuk azt a szereplőt, aki — legalábbis az eddig megismert választékból — Az ébredő Erő főgonoszának tűnik. Ma már a nevét is tudjuk: Kylo Ren, ám ennél sokkal beszédesebb, hogy van egy igazán furcsa fénykardja. Furcsa, mert a korábban látott fénykardokkal ellentétben, három pengéjével pallosra emlékeztet, ráadásul a fénypengék is mintha mások lennének — ha jobban megnézzük, inkább tűnnek lángnyelvnek vagy elektromosságnak.

Ugyanakkor a szereplő fizimiskájából nem sokat láthattunk, mivel az előzetesben mindvégig háttal áll, ráadásul csuklyát visel.

 

mysterious_lightsaber_official_shot_verge_super_wide-300x125.jpgAz előzetesben még nem sokat láttunk belőle.

 

A mai nap folyamán azonban kiszivárgott egy fotó, amely amellett, hogy ékesen bizonyítja, Kínában már készülnek a VII. Epizód játékfigurái, nagy valószínűséggel Kylo Renről is lerántja a leplet, akarom mondani, a csuklyát.

 

kylo_ren_e7figurak-300x186.jpgÖt műanyagba öntött szereplő a VII. Epizódból

 

Igen, a kép bal szélén nagy valószínűséggel a titokzatos Kylo Ren látható. Ezt támasztja alá az a korábbi látványterv is, amely még a nyáron szivárgott ki, és amelyen a furcsa, kereszt formájú fénykard egy hasonló fazon kezében látható.

 

Ám ez még nem minden. Ahogy az indierevolver.com szerkesztői megnézték ezeket a képeket, rájöttek, hogy a birtokukba jutott Star Wars-látványtervek egyikén pontosan az az alak látható, akit a kínai játékgyárban oly gondosan megformáztak. Íme, a látványterven így néz ki Kylo Ren:

 

kylo_ren_latvanyterv-300x226.jpgA szereplőről kiszivárgott látványterv (forrás: indierevolver.com)

 

Az indierevolver.com egyébként tudni véli, hogy a végső dizájnban a sisakon futó csíkok már nem sárgák.

 

Azt mondom, főgonosz vagy sem, a figura Darth Vader iránti rajongása leplezetlen. És ez talán magyarázat arra, miért tűnik úgy, mintha néhány látványterven Vader nagyúr alakja szerepelne.

 

(ovibankenobi.blog.hu)

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.