Jump to content

Így néz ki a VII. Epizód főgonosza?


Ody Mandrell

Recommended Posts

A december elején bemutatott Star Wars-előzetesben már láthattuk azt a szereplőt, aki — legalábbis az eddig megismert választékból — Az ébredő Erő főgonoszának tűnik. Ma már a nevét is tudjuk: Kylo Ren, ám ennél sokkal beszédesebb, hogy van egy igazán furcsa fénykardja. Furcsa, mert a korábban látott fénykardokkal ellentétben, három pengéjével pallosra emlékeztet, ráadásul a fénypengék is mintha mások lennének — ha jobban megnézzük, inkább tűnnek lángnyelvnek vagy elektromosságnak.

Ugyanakkor a szereplő fizimiskájából nem sokat láthattunk, mivel az előzetesben mindvégig háttal áll, ráadásul csuklyát visel.

 

mysterious_lightsaber_official_shot_verge_super_wide-300x125.jpgAz előzetesben még nem sokat láttunk belőle.

 

A mai nap folyamán azonban kiszivárgott egy fotó, amely amellett, hogy ékesen bizonyítja, Kínában már készülnek a VII. Epizód játékfigurái, nagy valószínűséggel Kylo Renről is lerántja a leplet, akarom mondani, a csuklyát.

 

kylo_ren_e7figurak-300x186.jpgÖt műanyagba öntött szereplő a VII. Epizódból

 

Igen, a kép bal szélén nagy valószínűséggel a titokzatos Kylo Ren látható. Ezt támasztja alá az a korábbi látványterv is, amely még a nyáron szivárgott ki, és amelyen a furcsa, kereszt formájú fénykard egy hasonló fazon kezében látható.

 

Ám ez még nem minden. Ahogy az indierevolver.com szerkesztői megnézték ezeket a képeket, rájöttek, hogy a birtokukba jutott Star Wars-látványtervek egyikén pontosan az az alak látható, akit a kínai játékgyárban oly gondosan megformáztak. Íme, a látványterven így néz ki Kylo Ren:

 

kylo_ren_latvanyterv-300x226.jpgA szereplőről kiszivárgott látványterv (forrás: indierevolver.com)

 

Az indierevolver.com egyébként tudni véli, hogy a végső dizájnban a sisakon futó csíkok már nem sárgák.

 

Azt mondom, főgonosz vagy sem, a figura Darth Vader iránti rajongása leplezetlen. És ez talán magyarázat arra, miért tűnik úgy, mintha néhány látványterven Vader nagyúr alakja szerepelne.

 

(ovibankenobi.blog.hu)

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information