Ugrás a kommentre

A Sith-ek bosszúja 3D premierje a Celebration VII fesztiválon


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Pontosan 100 nap múlva, április 16-án veszi kezdetét Anaheimben (Kalifornia) a négynapos, stílszerűen hetes sorszámmal jelzett Celebration fesztivál, a Star Wars-rajongók leghíresebb összejövetele. Bár az USA-ban tényleg ez lesz a hetedik alkalom, európaiként rögtön meg kell jegyeznünk, hogy az idei már a tizedik Celebration lesz, mivel 2007-ben és 2013-ban Európában, 2008-ban pedig Japánban is tartottak ilyen fesztivált, igen nagy sikerrel. Kétségtelen, hogy ez a mostani lesz az utóbbi évek legnagyobbja: egybeesik a soha nem remélt VII. rész bemutatásának évével, és ez a Disney-éra első fesztiválja, ráadásul a cég fellegvárának számító, Los Angeles melletti Anaheimben (a Disney a város legnagyobb munkaadója, itt található a híres Disneyland Resort). A négynapos redvezményre szóló belépő 140 dollárba kerül, és természetesen speciális kedvezményre jogosít Disneylandben.

 

celebration_keyart_wide-1-300x200.jpg

 

A starwars.com nemrég megerősítette, hogy a rendezvényen debütál A Sith-ek bosszúja 3D verziója. (A Baljós árnyak 3D-t számos moziban vetítették itthon is 2012-ben, de A klónok támadását mozis terjesztés helyett a Celebration Europe II-n mutatták be 2013-ban.) Sőt, a Kaliforniába elzarándokoló rajongók mind a hat filmet megnézhetik: az előzménytrilógiát 3D-s változatban, a klasszikus epizódokat pedig 2D-ben. Igazán megfelelő ráhangolódás a december 18-án ébredő Erőre, kár, hogy ilyen távol van tőlünk.

 

A rendezvény további érdekessége, hogy itt fogják bemutatni a Rebels sorozat második évadjának első részét, miután az első évadot záró dupla epizódot is levetítették. A házigazda, James Arnold Taylor (Obi-Wan szinkronhangja a The Clone Wars sorozatból) hosszasan beszélget majd a Rebels stábjával és színészeivel: Dave Filoni producer, Freddie Prinze Jr. (Kanan) és a többi főszereplő is ott lesz a fesztiválon.

 

A Celebration VII-tel kapcsolatos további fejleményekről is beszámolunk majd.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.