Ugrás a kommentre

Drew Struzan visszatért


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Emlékeztek még Batkidre? A leukémiából frissen kigyógyult, ötéves Miles Scott álma volt, hogy kedvenc szuperhőse, Batman szerepében oszthasson igazságot Gothamben. A Make-A-Wish Foundation segített abban, hogy 2013. november 15-én, a nyáron befejezett kemoterápiás kezelések után San Francisco Gothammé alakuljon, amely csak Batkidre vár, hogy a hős rendet tegyen benne. A nagy sajtóvisszahangot kapott napon Batkid sikeresen teljesítette a küldetéseit, és jutalmul megkapta a város kulcsát Ed Lee polgármestertől.

 

Az erről készült dokumentumfilmet január 24-én mutatják be a Slamdance Film Festival keretében. A Dana Nachman rendezte Batkid Begins: The Wish Heard Around The World című filmhez a poszterművészet legnagyobb ikonja, a 2008-ban visszavonult Drew Struzan készített posztert. A Deadline információja szerint Drew nem kért fizetséget a képért.

 

batkid-begins-drew-struzan-117476-225x300.jpg

 

Emlékezhetünk rá, hogy a Disney a Star Wars-franchise megvétele után kapcsolata lépett Struzannel a jövőbeli Star Wars-poszterek ügyében. Struzannek a kétezres évek vége felé egyre több problémája volt a filmstúdiókkal, ezért kitérően reagált a megkeresésre:

 

“If the opportunity arises, it will be a real temptation. But it’s going to have to be a real temptation to get me away from my wife and my little grandkids and my family. Away from the green trees and the blue skies for a change instead of just locked in the studio. But, you know, never say never. All things are possible.”

 

Elmondása szerint nagy kísértés lesz a lehetőség, amennyiben felmerül – de valóban nagy kísértésnek kell lennie ahhoz, hogy elvonja őt a feleségétől és a családjától, és hajlandó legyen ismét stúdióba vonulni. Nyilatkozatát ezekkel a szavakkal zárta: “soha ne mondd, hogy soha. Minden lehetséges.”

 

A Schmoes Know tavalyi információja szerint J. J. Abrams is felkérte Struzant a visszatérésre, és a művész beleegyezett. Mivel erről azóta sem kaptunk hivatalos megerősítést, továbbra is érdemes fenntartásokkal kezelni ezt az egyébként mindannyiunk által nagyon várt hírt.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.