Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Elkészült a 2016-ban érkező önálló Star Wars-film forgatókönyvének első változata (first draftja), ugyanakkor a forgatókönyv végleges változatát már nem a filmen eddig dolgozó Gary Whitta, hanem egy új forgatókönyvíró fogja elkészíteni — adta hírül a Hollywood Reporter.

Hogy a továbbiakban ki kapja meg a feladatot, arról nem nyilatkozott sem a Lucasfilm, sem a Disney, ám az eddigi forgatókönyvíró, Gary Whitta biztosan távozik a produkciótól. Whitta távozásának okát nem tudni, ő maga azt tette közzé Twitteren, hogy a feladatát elvégezte, és mostantól Mark Millar Starlight című sci-fi képregényének filmadaptációján fog dolgozni a 20th Century Fox számára.

“Még sosem élveztem ennyire megírni egy címoldalt” â€” osztotta meg Whitta az általa írt forgatókönyv első lapjának feliratát:

sw_by_gary_whitta-300x119.jpg

“Pályafutásom messze leghálásabb időszaka volt az az év, amelyet a Star Wars-filmen dolgozva eltöltöttem a Lucasfilmnél. Mivel egész életemben a Star Wars rajongója voltam, rendkívül hálás vagyok, hogy megadatott a ritka lehetőség, hogy hozzájáruljak ennek a folytatódó filmes örökségnek egy új fejezetéhez. Fantasztikus lesz a film” — nyilatkozta Whitta a Csillagok háborúja stábjában eltöltött hónapjairól.

“Gary csodálatos, ihletett munkatárs volt, és rendkívül élveztem a vele való közös munkát” — reagált Gareth Edwards rendező, aki 2014 májusa óta dolgozott Whittával a film előkészítésén. “Nagyon hálás vagyok a közreműködéséért.”

Az első önálló Star Wars-film bemutatóját 2016. december 16-ra tűzte ki a Disney, így a forgatásra minden valószínűség szerint még idén sort kell keríteni.

Mint arra a Hollywood Reporter is emlékeztet, korábban a VII. Epizódnál is történt íróváltás. Az ébredő Erő forgatókönyvének első változatain az Oscar-díjas Michael Arndt dolgozott, ám J.J. Abrams rendező érkezése után maga Abrams, valamint A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér egykori forgatókönyvírója, Lawrence Kasdan vette át az írói feladatokat.

Nem lenne meglepő, ha az önálló Star Wars-kaland forgatókönyvét szintén Kasdan öntené végső formába, vagy esetleg az a Simon Kinberg, aki ugyancsak tagja a Lucasfilm agytrösztjének, és még októberben nyilatkozta, hogy megírja az egyik tervezett Star Wars-film forgatókönyvét.

(ovibankenobi.blog.hu)

Teljes cikk megtekintése

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.