Ugrás a kommentre

Újabb kiszivárgott látványtervek


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Ma este három új látványtervet közölt a MillenniumFalcon.com.

 

 

 

vader_flame-1024x385.jpg

 

Az első képen Vadert látjuk lángszórós rohamosztagosok között, amint felgyújtanak egy falut. Ilyen jelenetről már hallottunk, de Vader nélkül – lehetséges, hogy ez az egyik jelenet a visszaemlékezésből. Elképzelhető az is, hogy Kylo Rent látjuk egy olyan sisak tervével, ami korábban nem került a szemünk elé. A kép felső részén a “For Reference Only Not Distribution” felirat olvasható, tehát eredetileg nem publikusnak szánták. Középen egy másik, igen nehezen olvasható vízjel van (talán Neil Lame?).

 

sydow-1024x587.jpg

 

A második látványterv valószínűleg Max von Sydow karakterét ábrázolja, Drew Struzan stílusában megfestve, és jelentősen eltér az eddig látott tervektől. Ha tényleg Sydow az, akkor ő sem lesz annyira kibernetikus, mint amennyire a korábbi tervek mutatták. És itt nem is kocsmatöltelékként jelenik meg, sokkal inkább egy trónuson ülő, hatalmas főpapnak tűnik. Az eddigiektől eltérő stílus akár meg is kérdőjelezhetné az eredetiségét, de a képeket közlő weboldal forrása eddig megbízhatónak bizonyult.

 

fighter-1024x381.jpg

 

A harmadik képen egy új vadászgépet látunk, amely mintha az A- és Y-szárnyúak furcsa ötvözete lenne. Ez minden bizonnyal a “Tri-wing fighter” terve, amelyről korábban már kaptunk leírást: a hajó alakja, színei és az orr lenyúló része is ezt bizonyítja.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.