Jump to content

Lucas egyetlen ötlete sem került a VII. részbe


Ody Mandrell

Recommended Posts

Film-director-George-Luca-008-300x180.jpg

 

Ezt maga George Lucas árulta el a Cinemablendnek egy interjúban, mely a Strange Magic apropóján készült a Star Wars szellemi atyjával. A riporternek arra a kérdésére, hogy mennyi ötletet adott a készülő filmhez, a következőket mondta (a linken elérhető az eredeti videó is):

 

The ones that I sold to Disney, they came up to the decision that they didn’t really want to do those. So they made up their own. So it’s not the ones that I originally wrote…

 

Tehát adott át ötleteket a Disneynek, de a cég úgy döntött, hogy nem akarják felhasználni őket, és inkább saját sztorit csináltak. Végül megerősíti: a film nem azokból az anyagokból készült, amelyeket korábban megírt.

 

mysterious_lightsaber_official_shot_verge_super_wide-300x125.jpg

 

Ez egészen más megvilágításba helyezi Lucas korábbi interjúit, melyekben arról beszélt, hogy nem látta a trailert (azóta már megnézte), és hogy nagyon kíváncsi a kész filmre. Az ébredő Erő egyre több szempontból válik különlegessé: ez lesz az első olyan élőszereplős Star Wars-mozifilm, melynek készítésében Lucas már nem vett részt. Hogy ez előnyére vagy hátrányára válik-e, december 18-án kiderül.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information