Jump to content

Az ébredő Erő utóforgatása


Ody Mandrell

Recommended Posts

Hallottunk már pletykákat egy közelgő utóforgatásról, és ezek most újabb megerősítést kaptak. Egy független színész és zenész, Aaron Kennedy Facebook-profiljában szúrt szemet a starwars7news.com-nak az alábbi információ:

 

Filming for my bit in Star Wars: Episode VII takes place in LA, February 15th-17th and I would love to see all my LA friends while I’m there, so be sure to get in touch with me now to schedule some trouble.

 

Eszerint a VII. rész utóforgatására Los Angelesben kerül sor február 15-17. között. A helyszínválasztás, amennyiben hihetünk a forrásnak, logikus, mivel itt (pontosabban Santa Monicában) van J. J. Abrams rendező produkciós cégének, a Bad Robot Productions-nek a székhelye.

 

aaron_kennedy-300x300.jpg

 

Mint a fenti Facebook-profilképén is látható, Aaron Kennedy erősen tetovált figura, és mivel az ujjain nem Aurebesh karakterekből álló feliratot látunk, valószínűsíthető, hogy azokat eltakaró ruhákat vagy kesztyűket fog viselni. Rövid spoileres eszmefuttatás a Tovább után.

 

A készülő filmek szereposztásával kapcsolatban közismerten megbízhatatlan IMDB szerint Kennedy szerepe “Cloaked Messenger”, tehát egy álcázott hírvivő lesz. Ennek alapesetben nem feltétlenül kellene hinni, de a Makingstarwars.net felhívta a figyelmet a Latino-Review kémjelentésére, mely szerint a krómosztagosok (Chrome Stormtrooper) páncélja álcázó képességekkel rendelkezik. Mivel ez tényleg befedi a testet, akár az is lehetséges, hogy az IMDB információja helyes, és Kennedy egy ilyen figurát játszik.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information