Jump to content

A VII. rész hivatalos vázlatrajzai?


Ody Mandrell
 Share

Recommended Posts

Nemrég felbukkant három rajz egy hivatalos Star Wars-művész, Robert Bailey Facebook-oldalán. A rajzokon az előzetesben látott X-szárnyús jelenet tűnik fel különböző nézőpontokból, ráadásul az egyik képen régi, hagyományos hajtóműves X-szárnyúakat vannak. A megtévesztő “Copyright Lucasfilm Ltd.” pecsétek miatt a képek több helyen is a VII. részhez készült hivatalos vázlatrajzokként lettek újraközölve.

 

Trailer-X-Wing.jpg

 

New-X-Wing-600x340.jpg

 

Old-X-Wing.jpg

 

Az igazság azonban – mint az sejthető is volt, hiszen ilyen korán még nem kerülhetnének ki hivatalos vázlatok, pláne nem ilyen módon -, hogy ezeknek a képeknek igen kevés közük van a VII. részhez. Bailey elmondása szerint a tavaly megjelent előzetes képeiből készítette az egyébként igazán remek rajzokat, és ezek azért számítanak hivatalosnak, mert a művész szerződésben áll a Lucasfilmmel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy részt venne a VII. rész munkálataiban. Tehát aki Az ébredő Erőhöz készült koncepciós rajzokat szeretne látni, továbbra is csak a kiszivárgott képekre támaszkodhat (a rajongás első számú szabályának szem előtt tartásával). Ezekből jónéhányat közöltünk már itt, a csillagokhaboruja.hu-n is.

 

Bailey sci-fi rendezvényeken árusítja a rajzait, melyek közel sem csak a Csillagok háborúja témájában készülnek, és kizárólag eredetiben vásárolhatóak meg, sokszorosítás nem készül róluk.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information