Jump to content

A Lucasfilm keresi Kylo Ren kiszivárogtatóját


Ody Mandrell

Recommended Posts

Többeknek eszébe juthatott, hogy a számtalan kiszivárgott látványterv hitelességét némileg megkérdőjelezheti a Lucasfilm ezekkel szembeni passzivitása: eddig egyetlen lépést sem tettek a kiszivárogtatók ellen.

 

Eddig. A Courthouse News január 30-i közlése szerint a Lucasfilm felszólította az ImageShack képszolgáltatót, hogy adja ki a Darth_Simi nevű felhasználó azonosításához szükséges adatokat. Ő volt az, aki tavaly október 29-én feltöltötte Kylo Ren első majdnem egészalakos, szürke hátterű képét, amelyen a keresztpengés fénykarddal pózol. A Lucasfilm a bírósági beadványban “Star Wars VII. rész jelmezterv és fénykép” néven hivatkozik a szóban forgó képre.

 

A képet a Lucasfilm kérésére eltávolították az ImageShackről, a Star Wars Underworld pedig elővigyázatosságból törölte a képpel kapcsolatos híreit.

 

Ezzel megerősítést nyert a kiszivárogtatás valódisága. Felmerül ugyanakkor a kérdés, hogy a többtucatnyi nyilvánosságra került kép közül miért pont ezt támadták meg, három hónappal a feltöltés után? Vajon lesznek további jogi lépések is? Érdekes továbbá, hogy a millenniumfalcon.com még mindig működik, pedig ott még komolyabb kiszivárgások történtek – már a korábbi mozifilmek idején is.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information