Jump to content

Leia jelmeze Az ébredő Erőben


Ody Mandrell

Recommended Posts

A makingstarwars.net korábban közölt egy leírást (többek között) Leia VII. részben hordott jelmezéről, most pedig egy rajzot is közreadtak a ruháról, amelyet egy Leia-Han fotón láttak.

 

Princess-Leia-Costume-Sketch.jpgA képen látható szürke-fekete ruha leginkább a Tantive IV katonáira emlékeztet – nem egy Mon Mothma-szerű ruhát látunk, hanem olyasmit, ami akár a IV-VI. részek aktív, harcos lázadójára is illene. Érdemes megfigyelni, hogy Leia egyre kevésbé tartózkodik a sötét színektől: a IV. részben még fehérben volt, az V. részben a fehér mellett már egy szürke-barna kombináció is elfért, A Jedi visszatérben pedig a khaki, illetve a sötétebb zöldes árnyalatok is feltűntek – nem beszélve persze az arany bikiniről.

 

Reptroops-ANH-e1423560515807.png

 

Bár nem tudjuk, mekkora játékidőt kap a Luke-Leia-Han trió (Mark Hamill szerint Az ébredő Erő a fiatal generáció filmje lesz, és az öregek inkább a háttérbe húzódnak), a forrás szerint Leia a filmben döntően ebben a jelmezben lesz.

 

Fontos megjegyeznünk, hogy ez nem egy kiszivárgott hivatalos rajz, hanem egy fotón látott ruha lerajzolása, de a jelmez valódiságát és a rajz pontosságát a Star Wars Underworld forrása is megerősítette.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information