Ugrás a kommentre

Elveszett csillagok - a VII. részt felvezető ifjúsági regények és más könyvek


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

6_verge_super_wide-300x122.jpeg

 

Kiderült, mi lesz a négy Hachette Book Group-féle keményfedeles ifjúsági regény címe:

 

Az első három regény a 8-12 éves korosztálynak íródott, és 12.99 dolláros áron kerül forgalomba. Az utolsó könyv, az Elveszett csillagok 10-14 éveseknek van szánva, akik 17,99 dollárért kaphatják meg. A könyvről annyit lehet tudni, hogy két nagyon jó barát szemszögéből mutatja be a Star Wars világát, akik a háborúban az ellenséges oldalakra sodródnak. A birodalmi tiszt és a lázadó pilóta történetében ízelítőt kapunk a galaxis fontosabb eseményeiből: a Jedi-rend kiirtásából (III. rész), a lázadás kialakulásából (Star Wars Rebels sorozat), de még a Halálcsillag elpusztítását és a Hoth-t csatát is újra átélhetjük – mindet a két főhős nézőpontjából. A történet természetesen nem áll meg itt: megismerjük a galaxis helyzetét A Jedi visszatér után, sőt, utalásokat fogunk kapni Az ébredő Erő cselekményére is. Az egyetlen furcsaság a rövid kedvcsinálóban a “Star Wars és a Romeó és Júlia találkozása” utalás, amely alapján gyanús, hogy nem feltétlenül barátok lesznek a főhősök.

 

A szerző, Claudia Gray (valódi nevén Amy Vincent) paranormális ifjúsági regényeket ír; a honlapján egyelőre semmi utalás nincs az Elveszett csillagokra.

 

A négy könyv megjelenési dátuma egységesen szeptember 4., amikor várhatóan sok más VII. részhez kapcsolódó termék is forgalomba kerül.

 

Szeptember 8-án várható egy 6-9 éveseknek szánt képeskönyv a Star Wars hajóiról (Ships of the Galaxy), melyben a már jól ismert űrhajókon kívül a VII. részben látható egyik vadonatúj jármű is helyet kap.

 

A Del Rey Books november 3-ára időzített egy egyelőre cím nélküli megjelenést. Ez akár lehetne a VII. rész filmregénye is, de a makingstarwars.com véleménye szerint a titkolózás mértékéből kiindulva kétséges, hogy a regény a mozibemutató előtt megjelenne – és ezzel mi is egyetértünk.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.