Ugrás a kommentre

Az Uralkodó Kaliforniába utazik


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

emperor_cel7.jpg

 

A Celebration VII közeledtével egyre több díszvendég részvétele válik hivatalossá. Kiderült, hogy az Uralkodó, Ian McDiarmid is ott lesz a rendezvényen – róla közismert, hogy nem szívesen repül a tengerentúlra, ezért az első Celebration-megjelenésére a 2007-es Celebration Europe-on került sor.

 

További vendégek lesznek többek között: Bonnie Piesse (a fiatal Beru alakítója), Clive Revill (az Uralkodó eredeti hangja A Birodalom visszavágban), Tim Rose (Ackbar admirális), Brian Muir (a klasszikus Vader-sisak és -jelmez készítője), Jonathan Rinzler (a Making of Star Wars-sorozat írója) és Leland Chee (a Star Wars-univerzum kontinuitásáért felelős Lucasfilm Story Group tagja).

 

A jelen állás szerint teljes listát itt tekinthetitek meg. A klasszikus szereplők közül szinte már csak Harrison Ford bejelentésére várunk. Érdekes, hogy az előzményfilmekből eddig egyetlen fontos szereplő részvételét sem jelentették be. Szintén nincs még hír arról, hogy Az ébredő Erő színészei feltűnnének, de még 41 nap van a rendezvényig, tehát bőven van idő további vendégekkel előállni.

 

Részben idevágó hír, hogy a Celebration VII (és számos korábbi fesztivál) szervezője, a rajongói kapcsolatok felelőse, Mary Franklin március 4-én búcsút vett a Lucasfilmtől, hogy ezután a Reed Pop rendezvényszervező cégnél dolgozzon. Szerencsére épp ez a cég végzi a Celebration VII szervezésének gyakorlati feladatait, így az áprilisi fesztivál szempontjából ez nem jelent nagy változást. Ami a jövőt illeti, a Lucasfilm úgy döntött, szétválasztja Mary Franklin munkakörét:

 

  • a rendezvények koordinációját Este Meza látja el,
  • Pete Vilmur lesz felelős a rajongói kapcsolatokért,
  • Rachel Bartlett pedig a jelmezekkel kapcsolatos ügyekért.

11034311_10153889725909897_7579529749580276222_n.jpgEste Meza, Steve Sansweet, Mary Franklin, Pete Vilmur és Rachel Bartlett a Lucasfilm épületében (Fotó: Steve Sansweet/Facebook)

 

Franklint Steve Sansweet vette fel a Lucasfilmhez 2001-ben, amikor még ő volt a rajongói kapcsolatok igazgatója. Sansweet azóta a Rancho Obi-Want, a világ legnagyobb Star Wars-magángyűjteményét igazgatja. Emellett konzultánsként azóta is besegít a cégnek, és vele is találkozhatunk majd az idei Celebrationön.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.