Jump to content

Star Wars: Zsivány-1 - 2016-ban a mozikban


Recommended Posts

A starwars.com tájékozatása szerint Bob Iger Disney-főnök rendkívüli híreket osztott meg egy, a cég részvényeseinek szervezett találkozón ma reggel San Franciscóban.

 

A 2016-os önálló mozifilm címe: Star Wars: Rogue One (Zsivány-1), főszereplője pedig Felicity Jones. A történet John Knoll, az Industrial Light & Magic Oscar-díjas trükkmesterének fejéből pattant ki, aki executive producerként vesz részt a készítésben, Simon Emanuellel (The Dark Knight Rises, Fast & Furious 6) és Jason McGatlinnel (Tintin, War of the Worlds) együtt. A producerek: Kathleen Kennedy, Tony To (Band of Brothers, The Pacific) és John Swartz (Star Wars: The Force Awakens). A Zsivány-1 rendezője Gareth Edwards (Monsters, Godzilla), írója pedig Chris Weitz (Cinderella, About a Boy, Antz). A forgatás idén nyáron kezdődik Londonban, a bemutató dátuma 2016. december 16.

 

headshots-1536x864-619519567349-1024x576.jpgGareth Edwards, Felicity Jones és Rian Johnson

 

A találkozón Iger megerősítette, hogy a VIII. rész írója és rendezője Rian Johnson (többek között a Looper, valamint a Breaking Bad sorozat három epizódjának rendezője), a film bemutatója pedig 2017. május 26-án lesz – pontosan negyven évvel és egy nappal az első Star Wars-film bemutatója után. (Ezzel a filmmel akár visszaállhat a Star Wars-filmekre korábban jellemző májusi premier.) A film executive producere J. J. Abrams, Az ébredő Erő rendezője lesz, a producerek pedig Kathleen Kennedy és Ram Bergman (LooperDon JonBrick, The Brothers Bloom).

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information