Jump to content

Star Wars: Zsivány-1 - 2016-ban a mozikban


Recommended Posts

A starwars.com tájékozatása szerint Bob Iger Disney-főnök rendkívüli híreket osztott meg egy, a cég részvényeseinek szervezett találkozón ma reggel San Franciscóban.

 

A 2016-os önálló mozifilm címe: Star Wars: Rogue One (Zsivány-1), főszereplője pedig Felicity Jones. A történet John Knoll, az Industrial Light & Magic Oscar-díjas trükkmesterének fejéből pattant ki, aki executive producerként vesz részt a készítésben, Simon Emanuellel (The Dark Knight Rises, Fast & Furious 6) és Jason McGatlinnel (Tintin, War of the Worlds) együtt. A producerek: Kathleen Kennedy, Tony To (Band of Brothers, The Pacific) és John Swartz (Star Wars: The Force Awakens). A Zsivány-1 rendezője Gareth Edwards (Monsters, Godzilla), írója pedig Chris Weitz (Cinderella, About a Boy, Antz). A forgatás idén nyáron kezdődik Londonban, a bemutató dátuma 2016. december 16.

 

headshots-1536x864-619519567349-1024x576.jpgGareth Edwards, Felicity Jones és Rian Johnson

 

A találkozón Iger megerősítette, hogy a VIII. rész írója és rendezője Rian Johnson (többek között a Looper, valamint a Breaking Bad sorozat három epizódjának rendezője), a film bemutatója pedig 2017. május 26-án lesz – pontosan negyven évvel és egy nappal az első Star Wars-film bemutatója után. (Ezzel a filmmel akár visszaállhat a Star Wars-filmekre korábban jellemző májusi premier.) A film executive producere J. J. Abrams, Az ébredő Erő rendezője lesz, a producerek pedig Kathleen Kennedy és Ram Bergman (LooperDon JonBrick, The Brothers Bloom).

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information