Ugrás a kommentre

Rebels első évados szavazás!


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Star Wars rajongó feleim, új időszak köszönt a Star Wars Saga Fórum életébe, de azért ne féljetek, nem fordul fel minden fenekestül. Csupán annyiról van szó, hogy magunk mögött hagyjuk a The Clone Warst (de azért a közeljövőben valamilyen formában még visszatérünk rá egy kicsit, pszt…), és a Rebelst helyezzük előtérbe. Gondolom, sokan rájöttek már, miről is van szó. Igen, megrendezésre kerül az éves szavazásunk, első alkalommal a Rebelsszel.

A kategóriák nagyjából a szokásosak, kivéve, hogy ezúttal nincsenek Jedik, viszont vannak helyette lothali helyszínek. A szavazás pedig a tavaly debütált és remekül működő módon zajlik le, vagyis nem kell e-maileket eregetnetek, egyszerűen csak el kell látogatnotok a szavazólapunkra és ott leadhatjátok voksotokat.

Szavazni egészen április 5-éig lehet, az eredményhirdetésre pedig április 11-én, szombaton este kerül sor, itt a fórumon, a Szavazás – Az első évad legjobbjai című Rebels topicban, ahol szívesen látjuk véleményeteket, észrevételeiteket, és a szavazólap linkjét is megtalálhatjátok, ha ez a hír esetleg elkallódna.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.