Jump to content

Kiszivárgott képek Kylo Renről


Recommended Posts

Tegnap nyilvánosságra került két fotó, amelyek egy puzzle Kylo Rent, Az ébredő Erő sötét oldali figuráját ábrázoló részéről készültek. A fotók valódiságát nem hivatalos, de bennfentes forrás már igazolta. Az első kép a puzzle részlete, a második pedig valószínűleg a csomagolása.

 

kyo_ren_puzzle-300x248.jpg

 

 

 

kylo_ren_packaging.jpg

 

Jól látszik, hogy az Indie Revolver által tavaly kiszivárogtatott maszk tényleg erősen hasonlít ezekre a képekre, azzal a különbséggel, hogy eltűnt a sárga színezés a csíkokról – ahogy ezt jelezték is korábban. Arról is kaptunk információt, hogy Kylo Ren minden csomagoláson rajta lesz, mint a kampány fő figurája. (A Kylo Ren kinézetével kapcsolatos további információkért ismét az Amit eddig tudhatunk sorozatunk második részét ajánljuk.) Kylo Ren mögött egy rohamosztagos látható, ami egyértelmű utalás az Erő sötét oldala és a Birodalom összefonódására – ezt az Amit eddig tudhatunk sorozat első részében még kérdésként vetettük fel.

 

kylo_ren_latvanyterv.jpg

 

Emlékezetes, hogy a Lucasfilm pár hónapja jogi eljárást indított a Kylo Renről készült első képet kiszivárogtató fórumozó személyazonosságának megállapítására. Akkor egy látványterv került ki, de ahogy közeledik a bemutató, valószínűleg egyre több termék adatai válnak hozzáférhetővé, így számottevő esélyünk van arra, hogy a VII. rész szupertitkos szereplőit először játékként, vagy egyéb, a filmhez nem közvetlenül kapcsolódó módon láthassuk.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information