Jump to content

Élő közvetítés a Celebrationről a starwars.com-on


Recommended Posts

A starwars.com bejelentette, hogy a hivatalos oldalon élő közvetítést biztosítanak a Celebration eseményeiről azoknak a rajongóknak, akik nem tudnak személyesen részt venni a rendezvényen. Ez magában foglalja J. J. Abrams és Kathleen Kennedy nyitóelőadását, melyet nagy várakozás övez: az biztos, hogy a VII. rész lesz a központi témája, lesznek meglepetésvendégek, és elképzelhető, hogy egy új előzetest is kapunk (ennek a várható tartalmáról itt írtunk). Ha csakugyan látunk egy előzetest, az valószínűleg nem a május elsején debütáló hivatalos trailer lesz, hiszen a Disney aligha szúrna ki a Marvel-univerzum legfrissebb tagjával annyira, hogy korábban bemutatja a hozzá kapcsolódó előzetest. Ráadásul, ha hihetünk az előzetest leíró forrásnak, akkor ez a trailer inkább egy rajongói csemege lesz, és főleg a klasszikus elemeket fogja megidézni.

 

SWCA-Live-News-Header-1536x864-315320984739-1024x576.jpg

 

A több mint 30 órás közvetítés persze nem csak a megnyitóra terjed ki: Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Billy Dee Williams és Ian McDiarmid is feltűnik majd a streamen. A közvetítés helyi idő szerint csütörtökön délelőtt 10 órakor, a megnyitóval kezdődik – ez magyar idő szerint csütörtök este 7 órát jelent.

 

Korábban kiszivárgott, hogy 23 országban fogják élőben közvetíteni a megnyitót, de hiteles és teljes listát azóta sem láttunk azokról a mozikról, amelyek részt vesznek az akcióban. A bécsi Cineplexx múlt héten még hirdette a részvételi lehetőséget, de mostanra eltüntették az oldalukról ezt az eseményt. Ez egybevág azzal a legfrissebb információnkkal, hogy központi döntés alapján a közép- és kelet-európai régióban egyáltalán nem lesz mozis közvetítés. Marad tehát a starwars.com streamje, feltéve, hogy nem omlik össze az oldal a hirtelen terheléstől. De ha minden rendben megy, még az is lehetséges, hogy jobban járunk, mint egyesek, akik elmennek a Celebrationre: a várható nagy érdeklődés miatt ugyanis a nyitó előadásra egészen korán elkezdik a sorbanállást, már előző nap este hatkor.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information