Jump to content

A Halálcsillag terveinek megszerzéséről szól a jövő évi Star Wars-film


Recommended Posts

A két tervezett önálló Star Wars-film rendezője, Gareth Edwards és Josh Trank közül csak előbbi tudott ott lenni a Star Wars Celebration találkozó utolsó napjának legjobban várt beszélgetésén, ám így sem kellett csalódniuk a rajongóknak. Edwardshoz csatlakozott Kathleen Kennedy Lucasfilm-elnök és Kiri Hart, a Lucasfilm sztori csapatának vezetője, hogy meséljenek a 2016 decemberében érkező önálló Csillagok háborúja-filmről, a Rogue One-ról.

 

Elhangzott néhány igen érdekes információ, és bemutattak egy egészen rövid, ám annál hatásosabb teasert is. Íme egy kiszivárgott felvétel:

 

 

 

Az előzetesben egy erdős bolygó látható, amelynek egén feltűnik a Halálcsillag. Mindeközben Obi-Wan Kenobi (Alec Guinness) monológját hallhatjul a sötét időkről.

 

Mindez nem véletlen: Bejelentették, hogy a Rogue One cselekménye a Halálcsillag terveinek megszerzése körül fog forogni, és nem sokkal az első Csillagok háborúja-film, az Új remény előtt fog játszódni.

 

“Ez azt jelenti, hogy most már megmutathatom a szőnyegem?” – írta Twitteren Gary Whitta, a forgatókönyv első változatának írója. Majd a tweetet a sztori csapat egy másik tagja, Rian Johnson, a VIII. Epizód író-rendezője retweetelte.

 

hcs_szonyeg.jpg

 

Az önálló filmekkel szeretnék új aspektusaiból megmutatni a Star Wars világát. Az alkotók szavai szerint ezek “antológia filmek” lesznek.

 

A film bemutatja azt a kort, amikor a Jedi-lovagok már nincsenek többé, és hogy a moralitás már nem olyan egyértelmű, mint az ő idejükben. Az alkotók az inspirációik között olyan háborús filmeket említettek, mint a Ryan közlegény megmentése, a Black Hawk Down vagy a Zero Dark Thirty.

 

Elhangzott, hogy a történet középpontjában egy csapat áll. Falicity Jones egy esendő, sebezhető lázadó katonát fog alakítani a filmben.

 

A készítők bemutatták az alábbi látványtervet, amelyen lázadó katonák indítanak támadást az esőben.

 

swc7_rogue_one_concept.jpgSzínpadra lépett John Knoll, az ILM legendás trükkmestere is, aki a film alapötletének megálmodója.

 

Kennedy elmondta, hogy tisztában volt vele, kiengedi a szellemet a palackból, ha áldását adja Knoll elképzelésére, de úgy gondolta, az ötlet túl jó, hogy ne csinálják meg.

 

(ovibankenobi.blog.hu)

 

 

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information