Jump to content

Mark Hamill Az ébredő Erőről


Recommended Posts

A Star Wars Underworld összefoglalta, miket tudhattunk meg a VII. részről Mark Hamill előadásából Anaheimben, a Celebrationön.

 

Hamill dicsérte az új sztárokat, Daisy Ridley-t, John Boyegát, Oscar Isaac-et, Adam Drivert és a többieket. Elmondta, hogy az egyik leggyakoribb kérdés, amit fel szoktak tenni neki, az az, hogy az új szereplők tanácsot kértek-e tőle, a régi veterántól. Mire ő: “Viccelsz? Nekem kellene tanácsot kérnem tőlük!”

 

Arra a kérdésre, hogy látta-e az új előzetest, elárulta, hogy igen, sőt, egy héttel korábban, mint ahogy bemutatták. Az általános vélekedéssel szemben, miszerint a narráció A Jedi visszatérből lett volna kivágva, valójában két hete rögzítették Hamill hangját a Bad Robot stúdióban, és a hangmérnökök munkájának eredménye a fiatalos hangzás.

 

Hamill elmondta azt is, hogyan került szóba a részvétele a VII. részben. Állítása szerint George Lucas meghívta ebédelni őt, a feleségét és Carrie Fishert egy régebbi Star Wars-rendezvény alatt. Hamill először nem vette komolyan Lucas ötletét az új trilógiáról és a szerepléséről, és nem is mondott se igent, se nemet, annyira sokkolta a lehetőség. Aztán persze belegondolt, mivel kéne szembenéznie, ha elutasítaná (a háza körül összegyűlő, dühödt, fénykardos rajongókkal), ezért elvállalta a szerepet. Na jó, valójában úgy érezte, ez nem is igazán választás dolga: olyan, mintha behívót kapna az ember.

 

J. J. Abrams kapcsán elmondta, hogy nagyon tiszteli őt, és felhívta rá a figyelmet, hogy Az ébredő Erő lesz az első Star Wars-film, amit olyasvalaki készít, aki a Csillagok háborújával együtt nőtt fel, és hasonlóan gondolkodik és érez, mint nagyon sok Star Wars-rajongó.

 

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni.

 

 

 

Akinek nincs hozzá kedve, annak pedig szívből javasoljuk a múlt héten debütált előzetes újbóli megtekintését. Az előzetest az első 24 órában 88 millióan látták.

 

 

 

Az előzetest elemző cikkünk az oldal eddigi legolvasottabb írása lett, nem kis részben az Indexen való hivatkozásnak köszönhetően. A cikket most néhány helyen pontosítottuk az időközben előkerült információkkal.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information