Jump to content

Annie Leibovitz exkluzív fotói Az ébredő Erő forgatásáról


Recommended Posts

Ahogy azt tegnap olvashattátok, a Vanity Fair magazin legújabb számának címlapját a Star Wars VII. részének szentelte. Annie Leibovitz, a híres fotós, aki az I-III. részek idején is engedélyt kapott egy-egy fotósorozat készítésére a filmek szupertitkos forgatása alatt, ezúttal is abba a szerencsés helyzetbe került, hogy bepillanthatott a messzi, messzi galaxis létrehozásának folyamatába. Mi pedig kiváló képekhez jutunk általa – igazán méltó ünneplése ez a Star Wars-napnak.

 

A Vanity Fair honlapján meredek kezdés fogadja az előzménytrilógiát is szerető rajongókat: J. J. Abrams, a rendező épp azt mondja az újságírónak, hogy eszébe jutott, érdemes lenne elhelyezni Jar Jar Binks csontjait a Jakku bolygó sivatagjában az egyik képkockán:

 

“Komolyan! Kábé hárman fogják észrevenni, de ők imádni fogják.”

 

Bár Jar Jar sorsa egyelőre bizonytalan, a Vanity Fair öszeállításából számos információt tudhatunk meg a filmről (a tovább után a képek feliratai spoileresek). Annak, aki inkább mozgóképre vágyik, itt egy rövid videó a fotózásról.

 

Ridey-and-Abrams-VF.jpgRey (Daisy Ridley) a siklóján ülve figyeli J. J. Abrams útmutatását a Jakku bolygó piacán. A sikló oldalán lévő hálóba kerülnek a roncsok közül kiemelt, hasznosnak ítélt darabok.

 

Poe-Dameron-VF.jpgPoe Dameron (Oscar Isaac) X-szárnyú pilóta T-70-es vadászgépe mellett

 

Legends-VF.jpgA film készítői a Bad Robot stúdiójában: John Williams zeneszerző, Kathleen Kennedy producer, Lawrence Kasdan társforgatókönyvíró, valamint J .J. Abrams író-rendező.

 

 

 

Kylo-Ren-VF.jpgKylo Ren alakítója, Adam Driver vezeti az Első Rend speciális rohamosztagosait az egyelőre névtelen havas bolygón, a Rend titkos bázisán, ahol kémjelentések szerint egyfajta csodafegyver van (ezt a bázist láttuk a második előzetesben). A bolygó nem teljesen Hoth-szerű, az első előzetes havas erdei jelenete is itt játszódik. Figyelemre méltó, hogy Kylo Ren sisak nélkül látható – ha a filmben is így lesz, akkor keresztet vethetünk a korábban hallott Vader-teóriára.

 

vf_phasma.jpgMost már hivatalos, hogy a krómpáncélos rohamosztagos neve Phasma kapitány, és Gwendoline Christie van a páncél alatt. És bár az Első Rendet szolgálja, a Vanity Fair utalt arra, hogy talán nem tisztán gonosz figurával állunk szemben.

 

Lupita-VF.jpgLupita Nyong’o egy Maz Kanata nevű kalózt alakít. A figura teljes egészében CGI, és motion capture technológiával keltik életre. A korábban kiszivárgott történetfoszlányokban kódnevén, Rose-ként ismertük. A második előzetesben minden bizonnyal ő nyújtja át a fénykardot Leiának (azonban ő nem Rey társa a Jakkun, hanem később kerül a történetbe).

 

Maz-Kanata-Rogues-Gallery.jpgCsempészek és egyéb rosszarcú figurák Maz Kanata kastélyában – mintha Mos Eisley kantinjából szalajtották volna őket, leszámítva, hogy egyikük sem tartozik az eddig ismert fajok közé.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information