Ugrás a kommentre

Annie Leibovitz exkluzív fotói Az ébredő Erő forgatásáról


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Ahogy azt tegnap olvashattátok, a Vanity Fair magazin legújabb számának címlapját a Star Wars VII. részének szentelte. Annie Leibovitz, a híres fotós, aki az I-III. részek idején is engedélyt kapott egy-egy fotósorozat készítésére a filmek szupertitkos forgatása alatt, ezúttal is abba a szerencsés helyzetbe került, hogy bepillanthatott a messzi, messzi galaxis létrehozásának folyamatába. Mi pedig kiváló képekhez jutunk általa – igazán méltó ünneplése ez a Star Wars-napnak.

 

A Vanity Fair honlapján meredek kezdés fogadja az előzménytrilógiát is szerető rajongókat: J. J. Abrams, a rendező épp azt mondja az újságírónak, hogy eszébe jutott, érdemes lenne elhelyezni Jar Jar Binks csontjait a Jakku bolygó sivatagjában az egyik képkockán:

 

“Komolyan! Kábé hárman fogják észrevenni, de ők imádni fogják.”

 

Bár Jar Jar sorsa egyelőre bizonytalan, a Vanity Fair öszeállításából számos információt tudhatunk meg a filmről (a tovább után a képek feliratai spoileresek). Annak, aki inkább mozgóképre vágyik, itt egy rövid videó a fotózásról.

 

Ridey-and-Abrams-VF.jpgRey (Daisy Ridley) a siklóján ülve figyeli J. J. Abrams útmutatását a Jakku bolygó piacán. A sikló oldalán lévő hálóba kerülnek a roncsok közül kiemelt, hasznosnak ítélt darabok.

 

Poe-Dameron-VF.jpgPoe Dameron (Oscar Isaac) X-szárnyú pilóta T-70-es vadászgépe mellett

 

Legends-VF.jpgA film készítői a Bad Robot stúdiójában: John Williams zeneszerző, Kathleen Kennedy producer, Lawrence Kasdan társforgatókönyvíró, valamint J .J. Abrams író-rendező.

 

 

 

Kylo-Ren-VF.jpgKylo Ren alakítója, Adam Driver vezeti az Első Rend speciális rohamosztagosait az egyelőre névtelen havas bolygón, a Rend titkos bázisán, ahol kémjelentések szerint egyfajta csodafegyver van (ezt a bázist láttuk a második előzetesben). A bolygó nem teljesen Hoth-szerű, az első előzetes havas erdei jelenete is itt játszódik. Figyelemre méltó, hogy Kylo Ren sisak nélkül látható – ha a filmben is így lesz, akkor keresztet vethetünk a korábban hallott Vader-teóriára.

 

vf_phasma.jpgMost már hivatalos, hogy a krómpáncélos rohamosztagos neve Phasma kapitány, és Gwendoline Christie van a páncél alatt. És bár az Első Rendet szolgálja, a Vanity Fair utalt arra, hogy talán nem tisztán gonosz figurával állunk szemben.

 

Lupita-VF.jpgLupita Nyong’o egy Maz Kanata nevű kalózt alakít. A figura teljes egészében CGI, és motion capture technológiával keltik életre. A korábban kiszivárgott történetfoszlányokban kódnevén, Rose-ként ismertük. A második előzetesben minden bizonnyal ő nyújtja át a fénykardot Leiának (azonban ő nem Rey társa a Jakkun, hanem később kerül a történetbe).

 

Maz-Kanata-Rogues-Gallery.jpgCsempészek és egyéb rosszarcú figurák Maz Kanata kastélyában – mintha Mos Eisley kantinjából szalajtották volna őket, leszámítva, hogy egyikük sem tartozik az eddig ismert fajok közé.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.