Jump to content

A fantasmania.hu nyereményjátéka


Recommended Posts

star-wars-vadervs-luke-nyeremenyjatek.jpg

 

A Star Wars Episode VII-re várva egy Csillagok Háborúja nyereményjátékra invitál a Fantasmania.hu Figura- Játékbolt. Az új film előzményét, a Jedi visszatért idézve a játékon Darth Vader vagy Jedi Luke figurát lehet nyerni!

 

 

Egy nagyon egyszerű űrlapot kitöltve lehet játszani és a helyesen válaszolók közül nyer majd valaki. A figurák szokásos 10cm méretkategóriájúak, mozgatható végtagokkal és illő fénykardokkal. Ezek és sok más Star Wars figura megvásárolható náluk, itt:

Star Wars figurák - Fantasmania.hu

 

 

A játék menete:

 

Ingyenes a részvétel, csak a lenti űrlapot kell kitölteni.

 

Ha válaszoltál, a játék facebook eseményéhez csatlakozva és kommentelve lehet jelezni, hogy a Darth Vader vagy a Luke Skywalker figura közül melyik tetszene jobban. Ez nem kötelező, de előnyös, mert így rögtön lehet tudni, melyiknek örülne a nyertes és azt kaphatja majd. Ez itt található:

Star Wars figura nyereményjáték facebook esemény

 

 

A bónusz nyeremény:

 

Hogy aktivitásra buzdítson, a Fantasmania a játék Facebook eseményén résztvevő és kommentelő játékosok közül valakit megajándékoz a Magyar Szuperhős Mesék második számával. Ez a saját szuperhősös kiadványuk, amiben hazai hősöket, Hungária Kapitányát, Harcsa Huszárt és Tachkov Professzort mutatják be. A kiadvány kapható is, itt: magyarszuperhos.hu

 

A kitöltendő űrlap itt érhető el.

Válaszolni 2015. június 19-ig lehet. Ez után nagyjából egy hét az összesítés és a sorsolás. A nyertesek emailben fognak értesítést kapni, ami júni 22 utánra várható.

 

 

A Nyeremények képei:

 

magyar-szuperhos-mesek-2-borito-cover-sm.jpg

 

star-wars-figura-10cm-darth-vader-fenykard-ls.jpg

 

star-wars-figura-luke-skywalker-jedi-merges-ls.jpg

 

 

Jó játékot és sok szerencsét!

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information