Ugrás a kommentre

Lenyűgöző képek szivárogtak ki a VII. részről


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Szokatlanul erős spoilerfront érkezett a hét végén Az ébredő Erő háza tájáról. A makingstarwars.net közzétett két képkockát a filmből, a starwars7news.com pedig három karakterfotót – a tovább után láthatjátok őket (a képek kattintásra nagyobbak lesznek).

 

Az első képkockán Finnt, Reyt és Han Solót láthatjuk a Millennium Falcon pilótafülkéjében – igazán nosztalgikus pillanat, mint a második előzetes “We’re home” szavai. A lány döbbenten néz ki az ablakon, talán most először lát életében olyan bolygót, ami nem sivatag.

 

falcon-1024x576.png

 

A következő képen Domhnall Gleeson karakterét, a Tábornokot látjuk, amint egy hologramot néz Phasma kapitány (Gwendoline Christie) társaságában egy csillagromboló parancsnoki hídján. Valószínűleg most hangzik el az utasítás, amelynek értelmében Phasma üldözőbe veszi a dezertált Finnt. A Tábornokot a 2. előzetesben is láthattuk, az Első Rend csapatszemléjén.

 

firstordership-1024x576.png

 

Az első kiszivárgott karakterfotón a J. J. Abrams filmjeiben rendszeresen felbukkanó Greg Grunberg karaktere, egy X-szárnyú pilóta látható. A színésztől tudjuk, hogy mindhárom filmre aláírt, Az ébredő Erőhöz 7 hétig forgatott, és nem olvasta az egész forgatókönyvet. Ja, és lesz akciófigurája.

 

Greg-Grunberg-208x300.jpg

 

A végére hagytunk két nagy visszatérőt. Az első Nien Numb, aki a 2. Halálcsillag elleni támadásban volt a Falcon másodpilótája Lando mellett.

 

Nien-Nunb-300x209.jpgVégül pedig visszatér a 2. Halálcsillag elleni támadás vezetője, Ackbar admirális is, kicsit több ránccal, mint harminc évvel ezelőtt. A veterán katona jelenlegi beosztása egyelőre ismeretlen, de jó érzés újra látni. A híresztelések szerint ismét az eredeti alakítója, Tim Rose van a maszk alatt.

 

Admiral-Ackbar-1024x707.jpg

 

A kiszivárgási hullám része volt még egy fotó a szakállas Luke-ról mint Jedi-mesterről, de erről azóta kiderült, hogy nem valódi:

 

luke-300x224.jpg

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.