Jump to content

Kylo Ren az Entertainment Weekly címlapján


Ody Mandrell

Recommended Posts

Egy sor új képet közöl a decemberben érkező Star Wars-filmből az Entertainment Weekly legújabb száma, amelynek címlapján is Az ébredő Erő, méghozzá annak rosszfiúja, Kylo Ren szerepel.

 

A magazin több interjúval is hangol az új trilógia december 18-án debütáló nyitányára. Az összeállításban J.J Abrams rendező és Lawrence Kasdan forgatókönyvíró mesél a címlapon pózoló Kylo Renről, aki annak ellenére Darth Vader megszállottja, hogy a nagyúr halálakor még meg sem született. De megtudhatjuk azt is, hogy nem is Kylo Ren az igazi neve. (A képek kattintásra nagyobbak lesznek.)

 

 

 

Következik néhány idézet az alkotóktól:

 

„A filmből kiderül majd a maszk eredete és hogy honnan való, de a dizájn szánt szándékkal utal Vader maszkjára” — meséli Abrams. Kylo Ren „pontosan ismeri a múltat, és ez fontos szerepet játszik a film cselekményében.”

 

â€žŐ maga készítette a fénykardját, ami pontosan olyan veszélyes, vad és kiforratlan, mint maga a karakter.” — Abrams

 

„Ahogy a történetmesélés legjobb példáiban, köztük minden kétséget kizáróan a Star Warsban is láthatjuk, ezekben a történetekben egy átlagos embernek kell cselekvővé válnia. Szerintem Rent is ez teszi különlegessé, hogy nem olyan kiforrott, mint Darth Vader, amikor megismerkedünk vele.” — Abrams.

 

„Az Erőnek két oldala van. Úgy gondolom, mindkét oldal magát tartaná a történet hősének, és szerintem ez az ő esetében is így van.” — Abrams

 

„A karakter akkor kapta meg a Kylo Ren nevet, amikor csatlakozott egy csoporthoz, Ren lovagjaihoz.” — Abrams

 

„Nem az a tipikus, bajuszpödrő gonosz figura. Összetettebb ennél, és nagyszerű volt Adam Driverrel dolgozni, aki figyelemreméltó odaadással öltötte magára a szerepet.” — Abrams

 

„Írtam immár négy Star Wars-filmet, de nincs bennük még egy olyan karakter, mint akit Adam játszik. Úgy vélem, valami egészen újat fogunk látni a sagában.” — Kasdan

 

Mitől más? „Tele van érzelmekkel” — feleli Kasdan. „Mindegy, hogyan fejezzük ki magunkat a világban, akár magunkba zárjuk a dolgokat és hűvös nyugalommal cselekszünk, akár kitárulkozunk és mindent megmutatunk magunkból, mindannyiunkban érzelmek kavarognak. És azt szeretném, ha a szereplőim is ilyenek lennének. Vagyis legjobb tudásuk szerint meg kell küzdeniük az érzelmeikkel és önmagukkal” — mondja Kasdan, majd kis szünet után hozzáteszi: „Azt hiszem, ennél többet inkább nem árulok el.”

 

ovibankenobi.blog.hu

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information