Ugrás a kommentre

Benicio Del Toro a Star Wars 8-ról


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Bár Benicio Del Torót hivatalosan még nem jelentették be a VIII. rész szereplőjeként, tulajdonképpen ő már bejelentette önmagát. A Puerto Rico-i születésű színész egy szeptemberben adott rádióinterjúban árulta el, hogy következő szerepét a Star Warsban játssza, és még azt is hozzátette, „amolyan gonoszt” fog alakítani a filmben.

 

Öröm egy ilyen kaliberű, Oscar-díjas színészt látni az űreposz szereplőgárdájában, de a VIII. rész sztárja egyelőre mégsem Del Toro, hanem a film író-rendezője, Rian Johnson.

 

Johnsonról többször írtam már. Hollywood egyik szuper tehetségének tartják, kapkodtak is utána a stúdiók, ám a legizgalmasabb feladatot a Lucasfilm tudta felkínálni neki. Nem véletlen, hogy az Empire is Johnsonról kérdezte Del Torót, illetve arról, mit adhat a Star Warsba a fiatal rendező.

 

 

 

„Vagány sci-fi realizmust, ha fogalmazhatok így” — válaszolta a színész. „Imádom a Looper című filmjét és a többi munkáját. Egyszerűen szeretek beszélgetni vele a filmről. Egyike azoknak a friss, tehetséges embereknek, akiket a Star Wars arra csábít, hogy új szteroiddal pumpálják fel a sorozatot.”

 

Johnson egyébként a minap kirakta Twitterre a VIII. Epizód forgatókönyvét. Természetesen csak az első lapját.

 

ep8_forgatokonyv2.jpgMint tudjuk, szeptemberben megkezdődött az új trilógia középső darabjának forgatása. Egyelőre csak külső helyszínen, az írországi Skellig Michael szigetén forgatott a stáb, mivel a zord sziklasziget csupán az év bizonyos szakaszaiban látogatható. A stúdióforgatás vélhetően tavasszal veszi kezdetét. Benicio Del Toro is úgy nyilatkozott, valószínűleg márciustól tartanak rá igényt a Star Wars alkotói.

 

ovibankenobi.blog.hu

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.