Ugrás a kommentre

Abrams: még 3-4 hét


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

J. J. Abrams, Az ébredő Erő rendezője a The Sydney Morning Herald kamerájának nyilatkozott a Star Wars 7 készületeiről.

 

A rendező először is reagált arra a felvetésre, hogy Luke Skywalkert nem igazán láthattuk a múlt héten megjelent előzetesben. „A kérdés nagyon jó, és alig várom, hogy kiderüljön a válasz” — titokzatoskodott Abrams, majd hozzátette, Luke nem véletlenül maradt ki a trailerből.

 

abrams_r2.jpg

 

A munkálatokról elmondta, még dolgoznak a film végső vágásán, ám nem ez határozza meg, hogy mikor készül el a film. A vizuális effektusok gyártása hosszadalmas folyamat, ezért valószínűleg még 3-4 hétig eltart, mire az utolsó trükkfelvétel is elkészül az Industrial Light & Magic műhelyében. Addigra a film vágásával is végeznek. Közben a futószalagon készülő effektusokat folyamatosan tekinti át a stáb.

 

Abrams elárulta, hogy hamarosan sor kerül a zenekari felvételek utolsó körére is. Mint ismert, John Williams zeneszerző és alkalmi szimfonikus zenekara nyár eleje óta több részletben játssza fel Az ébredő Erő zenéjét.

 

Az alábbi képet Daisy Ridley osztotta meg Twitteren, és a két főszereplő között maga a maestro, John Williams látható rajta. Irigykedünk rájuk!

 

boyega_williams_ridley_20151028.jpg

 

“Már nagyon várom, hogy közönség elé kerüljön a film” — mondta a rendező, aki örömmel tapasztalta, hogy nagy sikert aratott az egy hete megjelent mozielőzetes. A siker többek közt azt jelenti, hogy egyetlen nap alatt rekordszámú, 128 millió megtekintést ért el a Star Wars-film beharangozója.

 

ovibankenobi.blog.hu

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.