Jump to content

Szeretnél jönni Az ébredő Erő éjféli premierjére, de már nem kaptál rá jegyet?


Ody Mandrell

Recommended Posts

star-wars-force-awakens-official-poster-202x300.jpgJátssz a Star Wars Saga Fórum és a CsillagokHáborúja.hu közös kvízén, és nyerj egy páros belépőt az Aréna Plázába, a film éjféli vetítésére!

 

Csak annyit kell tenned, hogy helyesen válaszolsz az alábbi három kérdésre, és legkésőbb 2015. november 18. 0:01 percig beküldöd a válaszaidat az info@csillagokhaboruja.hu címre! Az e-mail tárgya “premier” legyen. Minden beérkezett e-mailre visszaigazolást fogunk küldeni.

 

1. Kitől vette meg Watto Shmi és Anakin Skywalkert?

 

2. Az alábbi három kép Darth Vader mellkasi paneljét ábrázolja négy epizódban, A Sith-ek bosszújától A Jedi visszatérig. Melyik kép melyik filmből való? A válaszban egyértelműen add meg a kép betűjelét, valamint az epizód(ok) sorszámát vagy címét! Figyelj rá, hogy az egyik panel két epizódban is szerepelt. A válaszod pl. így nézhet ki:  A – 3. rész, B – 5. rész, C – 4. és 6. részek.

 

3. Az ébredő Erő legújabb előzetese alapján kit kínoz meg Kylo Ren?

 

vader_panels.jpg

 

A nyeremény egy darab páros belépő, amit a Star Wars Saga Fórum és a CsillagokHáborúja.hu ajánlott fel, és a helyes választ adók között fogjuk kisorsolni november 18-án, egy hónappal a premier előtt.

 

A páros belépő a Cinema City Aréna mozi éjféli premierjére (nem IMAX vetítésre), 2D feliratos verzióra szól, egymás melletti székekre a terem első sorába, ahonnan igazán közelről élvezheted a filmet. Sőt, a Star Wars Saga Fórum sok tagja és a CsillagokHáborúja.hu készítői is ott lesznek körülötted!

 

Játssz, és nézzük együtt a saga legújabb filmjét!

 

sagalogo_300.jpg

 

 

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information