Ugrás a kommentre

George Lucas látta Az ébredő Erőt


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

És nagyon tetszett neki. Bár ezt egyelőre nem az ő szájából hallhattuk, hanem Kathleen Kennedy Lucasfilm-elnök nyilatkozta a The Hollywood Reporternek. Kennedy elmondása szerint Lucas ott lesz a film Los Angeles-i és londoni premierjén is.

 

lucas_hobson.jpg

 

Mint ismert, George Lucas érdemben nem vett részt a J.J. Abrams által rendezett VII. rész elkészítésében. Kennedy szerint Lucas nem volt könnyű helyzetben az elmúlt időszakban, hiszen bár ő maga döntött úgy, hogy félreáll, Az ébredő Erő volt az első Star Wars-film, amelynek készületeit csak távolról figyelte.

 

„Ha valamit megtanultam George-ról, az az, hogy soha semmit nem csinál félgőzzel” —nyilatkozta Kennedy, hozzátéve, hogy miközben kizárólag Lucas döntésén múlik, csatlakozik-e újra az alkotókhoz, a Star Wars atyja nem tudna úgy részt venni a munkában, hogy nem maga irányít mindent.

 

Lucas pár nappal korábban a Washington Postnak nyilatkozva egy váláshoz hasonlította a Star Warstól való eltávolodását. A hasonlatot folytatva a film közelgő bemutatójáról a következőket mondta: „Most el kell mennem az esküvőre. Ott lesz az exem és az új feleségem is, de mély levegőt veszek, illedelmesen fogok viselkedni, végigülöm, és kiélvezem a pillanatot, mert a helyzet adott, és azért van így, mert én tudatosan így döntöttem.”

 

Lucas azt is elmondta, hiba lett volna belefolynia a film elkészítésébe, mivel nem szabad egy rendező válla fölött átnyúlni. „Tudtam, hogy ebből ki kell maradnom. Csak tönkretettem volna a (rendezői) víziót.” Márpedig J.J. Abramsnek saját víziója volt a filmről — tette hozzá Lucas.

 

OvibanKenobi

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.