Jump to content

A Maldív-szigeteken forog a Rogue One


Ody Mandrell

Recommended Posts

Tudom, hogy már mindenki visszaszámol Az ébredő Erő premierjéig, de közben legalább olyan érdekes, hogy szép csendben készül a 2016-os év Star Wars-filmje is. A Haveruu Online angol nyelvű kiadása szerint a Star Wars: Rogue One stábja múlt hét óta a Maldív-szigeteken forgat.

 

maldiv.jpg

 

Moosa Zameer, a Maldív Köztársaság turisztikai minisztere a lapnak megerősítette, hogy egy hollywoodi film forgatása zajlik a szigetországban, de sem a produkció címét, sem a gyártó cég nevét nem árulta el. A lap azonban úgy tudja, a Rogue One női főszereplője, Felicity Jones érkezett múlt hét hétfőn a szigetekre, és ott van már Forest Whitaker is, illetve az a John Knoll, aki amellett, hogy az ILM trükkstúdió kreatív igazgatója, egyben a film sztorijának ötletgazdája.

 

Úgy tudni, a film stábja 22 motorcsónakot bérelt ki, és a szigetekre vitt egy légi felvételek készítésére alkalmas helikoptert is. Állítólag mintegy 60 helybélit mozgat meg a forgatás, amelynek az ország két lakatlan szigete, köztük Baresdhu ad otthont.

 

A lap értesüléseit csak erősítik azok a fotók, amelyek ősz elején készültek a film angliai forgatásán. A stáb akkor valóságos paradicsomi környezetet, pálmafás tengerpartot épített az Elstree stúdió területén. Az idilli képbe persze belerondítottak a rohamosztagos hullák.

 

ro_forgatas201508_1.jpg

 

Úgy látszik, a produkció most valós külső helyszíneket is igénybe vesz. Nem csoda, hiszen decemberben aligha lehetne trópusi éghajlatot imitálni a hűvös és ködös Angliában.

 

OvibanKenobi

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information