Ugrás a kommentre

Így fog kinézni Snoke?


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Pár napja bejárta az internetet egy ábrázolás Snoke fővezérről, amelyről kiderült, hogy rajongói munka. Most viszont felbukkant egy olyan kép, amely sokkal valószínűbb, hogy eredeti (bár alighanem itt sem a végső változatot látjuk). A posztoló szerint a kép az Art of The Force Awakens könyvből származik.

 

J. J. Abrams korábban elmondta, hogy a régi Hammer horrorfilmekre utaló megjelenést képzelt el a karakternek, Andy Serkis nyilatkozataiból pedig azt is tudjuk, hogy a figura átélt már egyet s mást, nagyon egyedi csontvázzal rendelkezik, és hogy bizonyos szempontból sebezhető. A most kiszivárgott képek kiválóan, mondhatni, hátborzongatóan megfelelnek ezeknek a feltételeknek.

 

 

fWC6IP4.jpg

 

 

Erről a figuráról el tudnám képzelni, hogy képes az Erő sötét oldala segítségével legyőzni a halált… Ahogy a képaláírás mondja, az alkotók úgy képzelik, hogy valaha, fiatalabb korában meglehetősen jóképű lehetett, de ahogy egyre hatalmasabb lett, mindinkább felemésztette a sötét oldal. Ha a kép eredeti, és megőrzik a sápadtságát, meg az aranyszínű ruháját is, igazán egyedi főgonosszal fog gazdagodni a Star Wars univerzuma.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.