Ody Mandrell Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Az alábbiakban Dukovits Krisztián felhívását olvashatjátok. Arra kérünk mindenkit, hogy ha tud, vegyen részt az akcióban. Nem is olyan régen, az 501-es Légió Magyarországi Helyörségével Szikszón jártam, Kovács Marcinál, aki három éve küzd hősiesen a nyirokrákkal. Az akkor még a transzplantáció elött álló Marci nem is sejtette, hogy âkisâ csapatunk Star Wars-os ajándékokkal, jelmezekkel, droiddal és nem utolsó sorban csupa szívvel érkezik hozzá, hogy elvigye őt egy messzi-messzi galaxisba, ugyanis hősünk nagy rajongó! Nem is volt kérdés, hogy útra kelünk, hisz az 501-es Légió egyik legfontosabb tevékenysége a jótékonyság! Óriási volt a meglepetés, Obi-Wan szavaival élve: Engem valósággal lenyűgözött, hogy mennyire vele van az Erő! Azóta is nyomon követjük az ifjú Padavan életét. Túl van egy csontvelő-transzplantáción, de sajnos most újra segítségre szorul. Sokat gondolkodtam, hogyan tudnék segíteni, ha csak egy kicsit is, aztán rátaláltam a megoldásra. Tombolára bocsájtok egy, a képen látható, DKkohós, ventilátorokkal, műbőr belsővel ellátott rohamosztagos sisakot! A tombola ára 1000 Ft, amit Marci anyukájának a számlájára kell befizetni, így a tombola megvásárlásával azonnal támogatod Marcit! Bank neve: OTP Bank Nyrt. Számlaszám: 11773346-65335925 Bankszámla tulajdonos neve: Laczkó Csabáné Bakos Krisztina (édesanya) IBAN: HU40 1177 3346 6533 5925 0000 0000 SWIFT kód: OTPV HU HB FONTOS: A közlemény rovatba írd be: SW adomány Marcinak Csatlakozzatok az erre a célra létrehozott Facebook-eseményhez: Marcinak, Marciért. Jelezzétek kommenttel, poszttal, képpel, hogy vettetek tombolát, és támogatjátok Marcit! A sorsolás december 21-én lesz, a nyertest az esemény Facebook-oldalán tesszük közzé. Valaki gazdagabb lesz egy sisakkal, de minden résztvevő nyer, mert elmondhatja magáról, hogy nem csak az Erő van vele, hanem a szív is! Az Erő legyen veletek! Teljes cikk megtekintése Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts