Jump to content

Biztonsági intézkedések a Cinema City mozitermeiben


Ody Mandrell

Recommended Posts

A világ több pontján fokozták a filmszínházak biztonsági előírásait, hogy a szigorított szabályoknak köszönhetően nagyobb eséllyel előzhessenek meg bármilyen incidenst. Az alábbiakban változtatások nélkül tesszük közzé a Cinema City felhívását:

 

“Tisztelt Nézőink!

 

A Star Wars- Az ébredő erő december 17-i éjféli/hajnali vetítésein fokozott biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a kalózfelvételek készítését, így szerzői jogok megsértését meggátoljuk.

 

– A termekben a nézőteret éjjellátóval figyeljük.

– A termek bejáratánál biztonsági személyzet kéri Önöket a mobiltelefonjaik kikapcsolására.

Amennyiben jogellenes kép- vagy hangrögzítést észlelünk a teremben, az erre alkalmas eszközt jogosultak vagyunk birtokba venni, és a megfelelő jogi lépéseket megtenni az elkövető személy ellen. Az elkövető személy jegy-visszatérítési igénnyel nem léphet fel irányunkban és köteles az előadó mozi termet haladéktalanul elhagyni.

 

Köszönjük megértésüket! Kellemes filmélményt kívánunk!”

 

Akik pedig jelmezben szeretnék megünnepelni a premiert, a következőre figyeljenek:

 

“Házirendünk értelmében tilos álarcok és fegyverutánzatok viselése, így fejet takaró kosztümben, műanyag fegyverrel vagy egyéb kellékkel nem áll módunkban vendéget a mozi területére engedni.

Arcot és teljes testet eltakaró Star Wars kosztümben a mozi területén csak az előre egyeztetett 501-es Légió Magyarországi Helyőrség (a Disney Stúdió és a Lucas Film által akkreditált csapat) tagjai tartózkodhatnak. Ők minden budapesti és egyes vidéki mozijainkban is az éjféli vetítéseken, ill. december 27-én Allee, Aréna, Westend mozijainkban a Cinema City vendégei lesznek, velük fotó készítésére lehetőség nyílik majd.”

 

A fentiek a Cinema City mozihálózatára vonatkoznak, más filmszínházakra természetesen ettől eltérő szabályok lehetnek érvényesek.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information