Jump to content

Biztonsági intézkedések a Cinema City mozitermeiben


Ody Mandrell

Recommended Posts

A világ több pontján fokozták a filmszínházak biztonsági előírásait, hogy a szigorított szabályoknak köszönhetően nagyobb eséllyel előzhessenek meg bármilyen incidenst. Az alábbiakban változtatások nélkül tesszük közzé a Cinema City felhívását:

 

“Tisztelt Nézőink!

 

A Star Wars- Az ébredő erő december 17-i éjféli/hajnali vetítésein fokozott biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a kalózfelvételek készítését, így szerzői jogok megsértését meggátoljuk.

 

– A termekben a nézőteret éjjellátóval figyeljük.

– A termek bejáratánál biztonsági személyzet kéri Önöket a mobiltelefonjaik kikapcsolására.

Amennyiben jogellenes kép- vagy hangrögzítést észlelünk a teremben, az erre alkalmas eszközt jogosultak vagyunk birtokba venni, és a megfelelő jogi lépéseket megtenni az elkövető személy ellen. Az elkövető személy jegy-visszatérítési igénnyel nem léphet fel irányunkban és köteles az előadó mozi termet haladéktalanul elhagyni.

 

Köszönjük megértésüket! Kellemes filmélményt kívánunk!”

 

Akik pedig jelmezben szeretnék megünnepelni a premiert, a következőre figyeljenek:

 

“Házirendünk értelmében tilos álarcok és fegyverutánzatok viselése, így fejet takaró kosztümben, műanyag fegyverrel vagy egyéb kellékkel nem áll módunkban vendéget a mozi területére engedni.

Arcot és teljes testet eltakaró Star Wars kosztümben a mozi területén csak az előre egyeztetett 501-es Légió Magyarországi Helyőrség (a Disney Stúdió és a Lucas Film által akkreditált csapat) tagjai tartózkodhatnak. Ők minden budapesti és egyes vidéki mozijainkban is az éjféli vetítéseken, ill. december 27-én Allee, Aréna, Westend mozijainkban a Cinema City vendégei lesznek, velük fotó készítésére lehetőség nyílik majd.”

 

A fentiek a Cinema City mozihálózatára vonatkoznak, más filmszínházakra természetesen ettől eltérő szabályok lehetnek érvényesek.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information