Jump to content

Zsivány-1: az első spoilerek


Ody Mandrell

Recommended Posts

Végre elmondhatjuk, hogy idén bemutatják az első önálló Star Wars-mozifilmet, a Zsivány-1-et, amely a Halálcsillag terveinek megszerzéséről fog szólni. A makingstarwars.net pedig máris hozzájutott egy kis információmorzsához – spoilerek következnek.

 

Információik szerint Mads Mikkelsen egy, a birodalmiak által nagyrabecsült, feltehetően Galen nevű tudóst alakít, aki átvette a geonosisiaktól a Halálcsillag-projektet. Egyfajta Robert Oppenheimer-figurának írják le, aki az atombomba egyik tervezőjeként az első kísérleti robbantás után a Bhagavad Gítából idézve a következőket mondta, illetve gondolta (a visszaemlékezések itt eltérnek):

 

“Én lettem a Halál, világok pusztítója”

 

(Megjegyezzük, hogy Halál helyett valószínűleg pontosabb fordítás az Idő, így a pontos idézet Baktay Ervin nyomán a következőképp hangzik: “Én vagyok az Idő, mely nagy hatalommal elpusztítja minden világoknak létét!”)

 

Trinity_explosion_color-e1451984274136-300x236.jpgA Trinity kísérleti robbantásról készült, ritkának számító színes felvétel (Wikipédia)Galent elborítja a bűntudat, és elfordul a Birodalomtól. Egyetlen lánya segítségét kéri, hogy jóvátegyék, amit tett – őt alakítja Felicity Jones. A korai tervek szerint fejvadász típusú figura lett volna, de egyáltalán nem biztos, hogy ez a történet alakítása során így is maradt.

 

rogue_cast.jpg

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information