Ugrás a kommentre

Nyolc színész, aki Han Solo szerepére pályázik


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

játssza el a fiatal Han Solo szerepét a 2018-as Star Wars spinoffban? A kérdésre talán hamarabb választ kapunk, mint gondoltuk. Decemberben már olvashattátok, hogy több ezer pályázót hallgatott meg a film szereposztó rendezője, Jeanne McCarthy. A Variety most azt állítja, megvan a jelöltek szűkített listája.

 

Mármint a Lucasfilm illetékeseinek fiókjában. A lap egyelőre nyolc nevet tudott összeszedni (valószínűleg ők az ismertebbek), de úgy értesült, körülbelül tucatnyi fiatal színész maradt fenn a rostán. Fiatalok, hiszen az új Han Solo a húszas évei elején járó zöldfülű lesz.

 

Velük most egytől egyig titoktartási nyilatkozatot íratnak alá, illetve amolyan előszerződést is kötnek, ami biztosítja, hogy aki megkapja a szerepet, rendelkezésre is fog állni a 2017 januárjától esedékes forgatás idején. Ezt a szűk kört a továbbiakban Kathleen Kennedy Lucasfilm-elnök és a Phil Lord-Chris Miller rendező páros fogja meghallgatni. A Veriety úgy tudja, akár heteken belül meglehet Han Solo új arca.

 

A lap által eddig megszerzett nevek — fényképes segítséggel: Jack Reynor, Scott Eastwood, Ansel Elgort, Logan Lerman, Blake Jenner, Emory Cohen, Dave Franco és Miles Teller.jack_reynor.jpgscott_eastwood.jpgansel_elgort.jpglogan_lerman.jpgblake_jenner.jpgemory_cohen.jpgdave_franco.jpgmiles_teller.jpg

A Variety szerint a döntés azért születhet meg ilyen korán, mert elképzelhető, hogy a fiatal Han Solo egy rövid jelenet erejéig felbukkan már az idei Star Wars-filmben, a jelenleg forgatott Rogue One-ban is. Ezzel kapcsolatban erősen szkeptikus vagyok, mivel a Rogue One cselekménye az 1977-es Új remény közvetlen előzményét fogja elmesélni, míg a Han Solo-film Lawrence Kasdan forgatókönyvíró szavai szerint legalább tíz évvel az Új remény előtt játszódik.

 

Han Solo fiatalabb lesz ebben a filmben, ami izgalmas, mert el kell őt képzelnem tíz évvel korábban, a húszas évei elején.

 

— nyilatkozta Kasdan nemrég a Los Angeles Timesnak.

 

Milyen volt mielőtt megedzette az élet, mielőtt elszenvedte a maga csalódásait, mielőtt magára öltötte ezt a cinizmust? Hogyan vált ilyenné?

 

A forgatókönyvíró szavait megerősíti az is, hogy a rostán fennmaradt színészek egyetlen kivételtől (Eastwood) eltekintve 20 és 25 év közöttiek.

 

De vajon tényleg közülük kerül ki az az egy?

 

Nekem már van sejtésem, ki lesz a befutó, de csak azért sem árulom el. Ne feledjétek, hogy a külső hasonlóság csak az egyik szempont, a színészi potenciál legalább olyan fontos!

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.