Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Hozzászólás ideje: 2016. Február 15. Február 15-én reggel elkezdődött a Star Wars VIII. részének forgatása az angliai Pinewood Stúdióban. A starwars.com közleménye szerint a film író-rendezője, Rian Johnson számos visszatérő és néhány új színészt irányít. Visszatérő szereplők: Mark Hamill (Luke) Carrie Fisher (Leia) Adam Driver (Kylo Ren) Daisy Ridley (Rey) John Boyega (Finn) Oscar Isaac (Poe) Lupita Nyongâo (Maz Kanata – talán megismerjük a fénykard megszerzésének későbbre való, érdekes történetét?) Domhnall Gleeson (Hux) Anthony Daniels (C-3PO) Gwendoline Christie (Phasma) Andy Serkis (Snoke) Új szereplők lesznek: Benicio Del Toro, Laura Dern és Kelly Marie Tran. A film producerei Kathleen Kennedy és Ram Bergman, executive producerként pedig visszatér J.J. Ambrams (Jason McGatlin és Tom Karnowski mellett). És ami a legjobb: kaptunk egy kis ízelítőt is az új filmből. Ezt persze nem a stúdióban, hanem Skellig Michael szigetén vették fel. Mi tagadás, nekem igencsak meghozta a kedvem a 2017. december 15-én érkező filmhez. Teljes cikk megtekintése
Ajánlott hozzászólás