Ugrás a kommentre

Megérkeztek Írországba a Star Wars színészei


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A február óta tartó stúdiómunkálatok és a dubrovniki kitérő után mától Írország tájain folytatódik a Star Wars VIII. részének forgatása. A pénteki nap folyamán Mark Hamill (Luke Skywalker), Daisy Ridley (Rey) és Adam Driver (Kylo Ren) is megérkezett az ír szigetre, akárcsak a film rendezője, Rian Johnson — derül ki az ír sajtó által közölt fotókból.

 

belfast20160513_hamill.jpgMark Hamill érkezése (fotó: Belfast Telegraph)

 

Az alkotókat az észak-írországi Belfast repülőterén fényképezték le, ahonnét a szomszédos Írország felé vették az irányt. Hogy Írország melyik része felé, arról egyelőre csak találgatni lehet, mivel a Lucasfilm az ország több pontján is előkészült a forgatásra.

 

belfast20160513_ridley_driver.jpgDaisy Ridley és Adam Driver próbálna inkognitóban maradni. (fotó: Belfast Telegraph)

 

Írország nyugati csücskében, a Dingle-félszigeten hetek óta egy ősi Jedi-templom díszletét építi a stáb, és a forgatás közeledtét jelzi, hogy 8 kilométeres körzetben már repülési tilalmat rendelt el a helyi hatóság.

 

belfast20160513_rianjohnson.jpgRian Johnson rendező a reptéren (fotó: Belfast Telegraph)

 

Eközben az ország legészakibb pontján, a Malin-foknál a Millannium Falcon részleges díszletét állították fel, és FX feliratú, vagyis a vizuális effektusok kellékeit szállító kamionok láthatók a környéken.

 

Mivel az ír tájak minden jel szerint a filmbéli Ahch-To bolygó forgatási helyszínéül szolgálnak, ahol Az ébredő Erőben csak Luke-ot és Reyt láthattuk, Adam Driver jelenléte különösen izgalmasnak tűnik. A BBC stábja már a Malin-fok környékén, Donegal megyében jár, úgyhogy hamarosan számíthatunk valamiféle tudósításra.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.