Jump to content

Elkezdődött a 2016-os Star Wars Celebration


Recommended Posts

swc2016poster-1024x628.jpg

 

Péntek reggeltől vasárnap estig tart Londonban 2016 legnagyobb Star Wars-eseménye, a Star Wars Celebration Europe találkozó.

 

A Csillagok háborúja-rajongók külön bejáratú Comic-Conját tavaly áprilisban a Disney-birodalom szívében, a kaliforniai Anaheimben tartották, idén nyáron azonban itt, Európában gyűlnek össze a messzi galaxis legfanatikusabb hívei. A rendezvénynek ezúttal London ad otthont, amely három napon át duplán is a Star Wars-galaxis fővárosának mondható, hiszen az űreposz legújabb kori filmjeit egytől egyig a közeli Pinewood stúdióban forgatják.

 

Ennek megfelelően a közönségtalálkozón szép számban lesznek jelen az alkotók — egyebek közt három Star Wars-film rendezője —, amely több izgalmas programot is kínál.

 

 

Este Zsivány Egyes-előzetes!

A rendezvény első csúcspontja mindjárt péntek este a Zsivány Egyes (Rogue One) alkotóinak pódiumbeszélgetése, amelyen Gareth Edwards rendező mellett Kathleen Kennedy Lucasfilm-elnök is részt vesz, és bemutatják a decemberben érkező film második előzetesét.

 

rogueone_kiallitas-1024x768.jpg

 

A töménytelen egyéb program között találkozhatnak a rajongók az űreposz vagy húsz kisebb-nagyobb színészével, köztük a Luke Skywalkert alakító Mark Hamillal és a Leia hercegnőt megszemélyesítő Carrie Fisherrel. Lesz beszélgetés a Star Wars trükkmestereivel, a Star Wars: Lázadók készítőivel — a harmadik évad nyitányát is láthatja a közönség —, készülő videojátékok és Star Wars-könyvek alkotóival, valamint a Lucasfilm sztori csapatának tagjaival is.

 

Bár az idei találkozó fókuszában mindenképp a Zsivány Egyes lesz, a következő évek Star Wars-filmjeiről is hallhat a publikum. A vasárnap esti záróceremóniát megelőző pódiumbeszélgetés vendége lesz a VIII. Epizód rendezője, Rian Johnson, valamint a Han Solo-film rendező párosa, Chris Miller és Phil Lord.

 

A rendezvényen már ott van a csillagokhaboruja.hu stábja, és ahogy oldalt is látható, tudósításainkat nyomon követhetitek hivatalos Twitter csatornánkon.

 

További jó hír, hogy a rendezvényről élő videoközvetítést ad a starwars.com!

 

 

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information