Ugrás a kommentre

Fantasmania nyereményjáték!


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

star-wars-nyeremeny-jatek-nagyobb-kep-3.jpg

 

Sziasztok!

 

A Fantasmania.hu Figura- Játékbolttól szeretnénk nyereményjátékra invitálni, amiben Star Wars figurát lehet nyerni! A játékot a Rogue One érkezése kapcsán szerveztük és a nyertes Darth Vader figura, Lázadó katona figura és R2-D2 figura közül választhat majd.

 

Ingyenes a részvétel és egy - Star Wars rajongók számára - nagyon egyszerű űrlapot kell csak kitölteni, amiben arról is megkérdezzük a véleményed, hogy szerinted ki a legerősebb Sith / Jedi a Csillagok Háborúja univerzumban.

 

Ha karácsonyra magadat vagy a szeretteidet Star Wars figurával szeretnéd megajándékozni, most több száz figurából válogathatsz a Fantasmania.hu Star Wars figura kategóriájában.

 

Hogy nyerhetsz? Csak a lenti, egyszerű űrlapot kell kitölteni, azok közül nyer valaki, akik helyesen válaszolnak az első kérdésre!

 

+Bónusz esély még egy Nyertesnek!

 

Ha kész az űrlap, megduplázhatod a nyerési esélyed, mert azok közül, akik az alábbiak szerint aktívak a Fantasmania.hu facebookon, még egy nyertesünk lesz, aki szintén választhat egyet a három figura közül!

 

Ehhez:

1., kommenteld a fő kiírás alatt, melyik figurát szeretnéd

2., lájkold a Fantasmania facebook oldalt

3., Oszd meg a játék facebook kiírását!

 

A kiírás itt van.

 

Válaszolni 2016. december 11-ig tudsz, ezután összesítünk és a feldolgozás végeztével e-mailben fogunk nyertest hirdetni (ezért fontos, hogy működő e-mail címmel játssz). Azt szeretnénk, hogy december 13-körül már meglegyenek a nyertesek, hogy Karácsonyra és a premierre már megkaphassák az új Star Wars figuráikat!

 

Jó játékot kívánunk, alább pedig néhány képpel zárjuk a nyeremény figurákról!

 

star-wars-rogue-one-nyeremeny-kep-darth-vader-figura.jpgstar-wars-rogue-one-nyeremeny-kep-lazado-figura.jpgstar-wars-rogue-one-nyeremeny-kep-r2-d2-figura.jpg

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.