Jump to content

Woody Harrelson beszállt a Han Solo-filmbe


Ody Mandrell

Recommended Posts

2018-ban új és igazán odaillő arccal fog gazdagodni a Star Wars univerzuma. Egy héttel azután, hogy a Variety feldobta a nevet, a StarWars.com ma megerősítette: Woody Harrelson csatlakozik az előkészületben lévő Han Solo-film szereplőgárdájához.

 

WH-Approved-Headshot-2017.jpgFotó: starwars.comA fiatal Han Solót alakító Alden Ehrenreich, a Landót játszó Donald Glover és a még ismeretlen szerepben feltűnő Emilia Clarke után az ötvenöt esztendős Woody Harrelson a film negyedikként bejelentett színésze, és az eddigi legnagyobb név.

 

A Született gyilkosok, a Nem vénnek való vidék vagy épp Az éhezők viadala-filmek sztárját aligha kell bemutatni bárkinek. Harrelson nagy fogás a Lucasfilm számára, remek színész, aki széles skálán tud játszani; jól áll neki a humor, miközben képes mélységet adni a szerepeinek. „Az a képessége, hogy egyaránt megtalálja a humort és a pátoszt, gyakran egyazon szerepben, igazán különleges” — méltatja a színészt Chris Miller és Phil Lord, a film rendező párosa.

 

Harrelsont nem nehéz elképzelni egy Star Wars-filmben, különösen egy Han Solo-filmben, amit Miller és Lord rendez, és amiben várhatóan nagy szerep jut a humornak. A Variety múlt heti cikke a főhős mentoraként emlegette, de emellett a karaktere simán lehet egyfajta Han Solo-előkép is; könnyű meglátni benne akár a szélhámos, akár a kalandor figuráját.

 

Miközben az első különálló Star Wars-film, a Zsivány Egyes túl van a 900 millió dolláros jegybevételen, a második önálló filmnek szánt Han Solo-kaland forgatása a tervek szerint jövő hónap elején veszi kezdetét. A forgatás közeledtét jelzi az is, hogy néhány napja együtt látták ebédelni a régi és az új Han Solót, Alden Ehrenreichet és Harrison Fordot.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information