Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Magyar művész a Lucasfilm alkalmazásában! Update!

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Magyar művész a Lucasfilm alkalmazásában! Új hírek!

Előtte:

saga30-extended-credits-small_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Utána:

sagaposter-lfl-final_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mint azt előző hírünkből (vagy a személyes bejelentés apropójából) már tudhatjátok, Simon Zoli fórumtársunkat nagy megtiszteltetés érte. Azóta további fejleményekről tud beszámolni maga a készítő.

"Az utóbbi hetekben sikerült megállapodni az Official Pix cég vezetőjével. Ő volt az, aki november elején megkeresett azzal, hogy szeretnék forgalmazni néhány képemet, mindenekelőtt a sagaposztert. A cége rendelkezik a Star Wars-képanyagok árusításának jogával.

A posztert az online áruházukban lehet majd megrendelni ( www.officialpix.com ), reményeink szerint mihamarabb, még az ünnepek előtt. 250 darabos limitált szériát fognak kibocsátani belőle, 40*50 cm-es méretben, fotópapíron. A képen hologramos matrica lesz, ?STAR WARS? felirattal.

A kép, amelyet elküldtem nekik (ezt láthatjátok fentebb), nem tartalmazza a logókat ? ezeket ők fogják elhelyezni a poszteren, mivel csak a hivatalosan elfogadott logók szerepelhetnek az ilyen termékeken. A Lucasfilm illetékesei múlt pénteken fejezték be a kép ellenőrzését, és mindössze néhány, a kép koncepcióját nem érintő változtatást kértek: észrevették ugyanis, hogy tükröztem Jangót, Bobát és a klónokat. Ezt korrigáltam, és egyúttal feljavítottam a kép néhány másik részletét is, figyelembe véve a neten százával érkezett megjegyzéseket. Az új verzió szerintem sokkal jobb lett, mint az eredeti, összhatásában lényegesen javult ? remélem, a Lucasfilm ezt a verziót fogja véglegesen jóváhagyni."

Én a magam részéről sok sikert kívánok Zolinak, aki a Ti véleményeteket is kíváncsian várja az új sagaposzterről, a saját topikjában.

A további eseményekről remélhetőleg a jövőben is első kézből tudunk majd beszámolni!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.