Jump to content

Magyar művész a Lucasfilm alkalmazásában! Update!


Ody Mandrell

Recommended Posts

Magyar művész a Lucasfilm alkalmazásában! Új hírek!

 

 

Előtte:

saga30-extended-credits-small_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Utána:

sagaposter-lfl-final_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Mint azt előző hírünkből (vagy a személyes bejelentés apropójából) már tudhatjátok, Simon Zoli fórumtársunkat nagy megtiszteltetés érte. Azóta további fejleményekről tud beszámolni maga a készítő.

 

"Az utóbbi hetekben sikerült megállapodni az Official Pix cég vezetőjével. Ő volt az, aki november elején megkeresett azzal, hogy szeretnék forgalmazni néhány képemet, mindenekelőtt a sagaposztert. A cége rendelkezik a Star Wars-képanyagok árusításának jogával.

A posztert az online áruházukban lehet majd megrendelni ( www.officialpix.com ), reményeink szerint mihamarabb, még az ünnepek előtt. 250 darabos limitált szériát fognak kibocsátani belőle, 40*50 cm-es méretben, fotópapíron. A képen hologramos matrica lesz, ?STAR WARS? felirattal.

A kép, amelyet elküldtem nekik (ezt láthatjátok fentebb), nem tartalmazza a logókat ? ezeket ők fogják elhelyezni a poszteren, mivel csak a hivatalosan elfogadott logók szerepelhetnek az ilyen termékeken. A Lucasfilm illetékesei múlt pénteken fejezték be a kép ellenőrzését, és mindössze néhány, a kép koncepcióját nem érintő változtatást kértek: észrevették ugyanis, hogy tükröztem Jangót, Bobát és a klónokat. Ezt korrigáltam, és egyúttal feljavítottam a kép néhány másik részletét is, figyelembe véve a neten százával érkezett megjegyzéseket. Az új verzió szerintem sokkal jobb lett, mint az eredeti, összhatásában lényegesen javult ? remélem, a Lucasfilm ezt a verziót fogja véglegesen jóváhagyni."

 

Én a magam részéről sok sikert kívánok Zolinak, aki a Ti véleményeteket is kíváncsian várja az új sagaposzterről, a saját topikjában.

 

A további eseményekről remélhetőleg a jövőben is első kézből tudunk majd beszámolni!

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information