Jump to content

Clone Wars 3D - mozibemutató!


Ody Mandrell

Recommended Posts

Clone Wars 3D - mozibemutató, hivatalos megerősítés! - Kiegészítve

 

20080212_1_sm.jpg

 

Tavaly bukkant fel az első hír egy lehetséges új Star Wars mozibemutatóról. Az apropót a várva-várt 3D-s sorozat jelentené, amely így méltóképpen debütálhatna a rajongók előtt. Ebben a témában szolgált ma új hírekkel Harry Knowles oldala, az AICN.com. Információik szerint a Lucasfilm tavaszi bemutatót tervez (valamikor az Indy4 környékén), a történet pedig a sorozat első három vagy négy részét fedné le, kilencven perc hosszúságban. Kicsit szkeptikus vagyok a bemutató időpontjával kapcsolatban, mert nem hinném, hogy Lucas a saját filmjének konkurenciát állítana (még akkor sem, ha a bevétel egy zsebbe megy).

 

Kiegészítés: Felkerült a sw.com -ra a várva várt hír! Az USA-ban augusztus 15.-én debütál a mozikban a CW 3D. A nemzetközi premierekről később lesz info (természetesen a magyarországi bemutatóért már most lehet imádkozni).

A sorozatot a TNT és a Cartoon Network csatornák fogják majd sugározni. Ami még érdekesség, hogy a forgalmazásban a Warner Bros. vállalt szerepet, mely termlészetesen azt jelenti, hogy a Lucasfilm mellett, az ő logójukat láthatjuk majd a film előtt. A 20th Century Fox fanfárok már szinte a Star Wars részét képezik, így furcsa lesz egy másik filmstúdiót látni a franchise mögött.

 

Egy remek videót megannyi új jelenettel, itt tekinthettek meg: CW 3D

 

Erről és minden egyéb, a témát érintő kérdésről a CloneWars 3D topikban tudtok csevegni.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information