Jump to content

Szabályzat (Saga Kvíz)


Coce_Plant

Recommended Posts

SAGA KVÍZ SZABÁLYZAT

 

 

- Az új játékban nem a régebbi kvízből megszokott játékmenet fog uralkodni (gondolok a kulcsszerepben lévő gyorsaságra), hanem inkább a lassan megválaszolható kérdésekre fektetik a fordulók ezúttal a hangsúlyt.

 

- A kérdések nem csak a 6 film köré fognak épülni, hanem az egész Star Wars Univerzummal és azoknak alkotásával kapcsolatosan előfordulhatnak.

 

- A játék egy jelentkezési procedúrával fogja kezdetét venni. A Jelentkezés nevű kiemelt topicban lehet minden egyes fórumozónknak jelentkezési óhaját-sóhaját bejelentenie, hogy szeretne a megméretetésen részt venni.

 

- Bizonyos idő elteltével (napok), mikor körvonalazódik a végleges játékos létszám, együtt a már említett Jelentkezés topicban megtárgyaljuk, hogy mikor kezdődjön a verseny, és az egyéb indulással kapcsolatos kérdések is ott kerülnek kitárgyalásra.

 

- Ha az időpont adott, kezdetét veheti a kvíz a SAGA KVíZ topicban.

 

- Maga a játék egy kérdéssel fog indulni, melynek megfejtésére a ?kérdés feltételének időpontjától számított 2 nap? áll rendelkezésre, és aminek megfejtését a játékvezetőnek, Coce_Plant ?nek kell majd Privát Üzenetben elküldeni.

 

- Az üzenetnek tartalmaznia kell a helyes választ, és 1-2 mondatban körvonalazni, hogy honnan szereztél tudomást az általad helyesnek vélt válaszról.

 

- A válasz helyességéről nem fogtok válasz PÜ-t kapni, hanem a SAGA KVíZ topicban a játékvezető nagy gyakorisággal be fogja írni, hogy eddig hány helyes megfejtő küldte be válaszát (neveik megadásával), és ebből az adott játékosok ki tudják következtetni, hogy jót küldtek-e vagy sem.

 

- Ha az derül ki számukra, hogy rosszat küldtek be, akkor számolhatnak azzal, hogy a beküldési időpontjuktól számított 12. óráig nem küldhetnek be új választ. Tehát meg kell fontolni, hogy elsőre mit küldünk, mert egy forduló alkalmából csak 2 válaszadási lehetőség áll a játékosok rendelkezésére.

 

- Aki másodjára sem jót küld be, vagy elfelejt másikat küldeni, az kiesik a játékból.

 

- Az ezt követő kérdés az előző kérdés feltételétől számított 48. órában kerül feltételre, és ugyanakkor az előző kérdésre a helyes megfejtés is kikerül a SAGA KVíZ topicban.

 

- A 2. kérdés feltétele után a korábbi kérdéseket ki lehet majd beszélni a topicban.

 

- Esetleg ha mindenki helyes megfejtést küld be, akkor annak megtörténtekkor előfordulhat, hogy az új forduló hamarabb veszi kezdetét, így érdemes a topicra majd figyelni gyakrabban.

 

- A játék addig zajlik, amíg egy játékos marad játékban, és ezzel megnyeri a kvízt.

 

A Szabályzat a második forduló alkalmával a 24 órás BAN pontjában módosult 12 órásra.

Edited by Coce_Plant
Link to comment
Share on other sites

  • Donát unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information