Jump to content

Megújult a Fórum!


Recommended Posts

Megújult a Fórum!

 

 

Több hónapos vajúdás után végre megszületett az új fórum! Eddig titokban tartottuk a készültét, így remélem sikerült kellemes meglepetést szerezni az indulással.

 

Első ránézésre talán nem fedezhető fel sok újdonság, de azt javaslom, hogy nézzetek körbe alaposan, mert rengeteg apróbb-nagyobb változás van a fórum szinte minden szegletében. Itt most nem csak a teljesen új skinre gondolok, hanem magára a szerkezetre is. Az új motor szintén Invasion Power Board, ám annak legújabb verziója került telepítésre. Nem áll szándékomban minden egyes újdonságát, kényelmi funkcióját felsorolni, menetközben úgy is rá fogtok jönni ezekre.

 

Lényegesnek tartom még megemlíteni, hogy sikerült megoldani a banner illeszkedésének problémáját. Megnéztük melyek azok a felbontások amelyeket a legtöbben használtok az oldalt böngészve, így azokat állítottuk be egy scriptbe. Sajnos Internet Explorer alatt továbbra is gondok vannak de nézzük el neki, hisz az egy másik állatfaj. Javaslom mindenkinek a Firefox használatát!

 

A további részletekről a ’fórumról’ topikban lehet majd olvasni. Végül de nem utolsó sorban hatalmas köszönet illeti Coce-t az anyagi, míg LeGaS –t a programozási segítségéért!

 

 

Remélem mindenki legalább olyan szívesen fogja használni a régi-új fórumot, mint elődjét. Ehhez kívánok kellemes szórakozást!

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information