Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A következő MG regény augusztus 27-én fog megjelenni. A borítón Zenny Greylark látható (igen, a 2. fázisos Greylark család leszármazottja), mellette az Escape from Valo könyvből Kildo néz velünk szembe kivont fénykardjával. Mellettük Churo, a Hutt fog debütálni (még jó, hogy nem dupla r-el írták a nevét :P), a háttérben pedig egy Névtelen!

Image

• 6 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tegnap este elkezdtem, ma délre pedig befejeztem a könyvet. Gyorsan megvolt és cserébe nagyon élveztem a könyvet. Szerintem abszolút a jobb MG könyvek közé sorolom, talán kimerem jelenteni(?), hogy a legjobb lett.

A történet néhány héttel/hónappal az előző junior könyv után játszódik, a jedik besegítenek a Mynos III vizsgálatával és ha kell, akkor névteleneket is fogjanak, hogy segítsék a jedik munkáját. Ezt a kis különítményt vezeti Ram és az előző junior könyvből megismert Tep Tep és Kilvo is feltűnik a könyvben. Akit még érdekes megemlíteni jedi fronton, az Jamil Sollis, egy padawannak készülő fiatal. A jedikhez szegődik egy Zenny Greylark nevű fiatal lány, aki a 2. fázisból ismert főkancellár (és esetleg Axel Greylark) őse. Zenny a testvérét, Lexit keresi, aki elveszett már egy ideje.

Amikor a Mynos III-ra utaznak, kapnak egy jelzést egy közeli bolygóról, a Palagosalról, így a csapat megosztódik, a fiatalok egy jedi mesterrel karöltve elutaznak a helyszínre, hogy emberek után nézzenek (Zenny úgy gondolja, hogy a testvére küldte a jelet). Így találkoznak a lezuhant Churoval, a huttal.

Végül együtt kell szembeszállniuk a bolygón ragadt ragadozókkal, a névtelenekkel, akik vadászként keresik prédájukat.

Élveztem a könyvet, Churo érdekes egy figura volt, aki nem akart a családi üzelmekbe belefolyni és inkább a saját dolgaival foglalkozik. Zenny egy bátor lány volt, míg Jamil egy kis jellemfejlődésen ment át, amelynek végén döntenie kellett a jövőjéről.

Érdekes következménye lett a történet végének a névtelenekkel kapcsolatban, amikor

Spoiler

az egyik névtelennek sikerült a könyv "antagonistáját", Haze-t elporlasztania, pedig Haze nem is erőérzékeny, ám Niv és Boolan beavatkozásai után úgy néz ki, hogy a métely és a névtelenek között szorosabb a kapcsolat, mint eddig hittem. Érdekes lesz további dolgokat megtudni erről a kombinációról.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.