Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. A következő MG regény augusztus 27-én fog megjelenni. A borítón Zenny Greylark látható (igen, a 2. fázisos Greylark család leszármazottja), mellette az Escape from Valo könyvből Kildo néz velünk szembe kivont fénykardjával. Mellettük Churo, a Hutt fog debütálni (még jó, hogy nem dupla r-el írták a nevét ), a háttérben pedig egy Névtelen! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 3. Szerző Hozzászólás ideje: November 3. Tegnap este elkezdtem, ma délre pedig befejeztem a könyvet. Gyorsan megvolt és cserébe nagyon élveztem a könyvet. Szerintem abszolút a jobb MG könyvek közé sorolom, talán kimerem jelenteni(?), hogy a legjobb lett. A történet néhány héttel/hónappal az előző junior könyv után játszódik, a jedik besegítenek a Mynos III vizsgálatával és ha kell, akkor névteleneket is fogjanak, hogy segítsék a jedik munkáját. Ezt a kis különítményt vezeti Ram és az előző junior könyvből megismert Tep Tep és Kilvo is feltűnik a könyvben. Akit még érdekes megemlíteni jedi fronton, az Jamil Sollis, egy padawannak készülő fiatal. A jedikhez szegődik egy Zenny Greylark nevű fiatal lány, aki a 2. fázisból ismert főkancellár (és esetleg Axel Greylark) őse. Zenny a testvérét, Lexit keresi, aki elveszett már egy ideje. Amikor a Mynos III-ra utaznak, kapnak egy jelzést egy közeli bolygóról, a Palagosalról, így a csapat megosztódik, a fiatalok egy jedi mesterrel karöltve elutaznak a helyszínre, hogy emberek után nézzenek (Zenny úgy gondolja, hogy a testvére küldte a jelet). Így találkoznak a lezuhant Churoval, a huttal. Végül együtt kell szembeszállniuk a bolygón ragadt ragadozókkal, a névtelenekkel, akik vadászként keresik prédájukat. Élveztem a könyvet, Churo érdekes egy figura volt, aki nem akart a családi üzelmekbe belefolyni és inkább a saját dolgaival foglalkozik. Zenny egy bátor lány volt, míg Jamil egy kis jellemfejlődésen ment át, amelynek végén döntenie kellett a jövőjéről. Érdekes következménye lett a történet végének a névtelenekkel kapcsolatban, amikor Spoiler az egyik névtelennek sikerült a könyv "antagonistáját", Haze-t elporlasztania, pedig Haze nem is erőérzékeny, ám Niv és Boolan beavatkozásai után úgy néz ki, hogy a métely és a névtelenek között szorosabb a kapcsolat, mint eddig hittem. Érdekes lesz további dolgokat megtudni erről a kombinációról. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.