Jump to content

Fanboys - a magyarországi premier!


Recommended Posts

Fanboys - magyarországi premier!

 

fanboys.jpg

A nagy felbontású plakát ezen a linken tekinthető meg.

 

Talán nem lövünk bakot akkor, amikor segédkezünk reklámozni kicsit a magyarországi Fanboys bemutatót. Igaz már csak pár nap van az eseményig, de én azért bízom benne, hogy minél több rajongó teszi tiszteletét a vetítésen. Az alábbi kis kedvcsinálót a forgalmazótól kaptuk:

 

Fontos események egy Star Wars-rajongó életében:

 

1979. augusztus 16. A Csillagok háborúja megérkezik Magyarországra.

1999. szeptember 16. A Baljós árnyak megérkezik Magyarországra.

2009. augusztus 06. A Fanboys – Rajongók háborúja megérkezik Magyarországra.

 

Rendben van, az utóbbinak talán nem kerítünk olyan nagy feneket: így volt ez Amerikában is, ahol limitált idáig, korlátozott számú közönségnek pörgették ezt a szeretetre méltó kis komédiát, amely négy rajongóról mesél többek között a másik egymilliárd Star Wars-fannak. Négy srácról, akik 1998 végén felkerekednek, hogy George Lucas házába betörve megnézzék a Baljós árnyak nyers vágását. Küldetésüknek jó oka van – a teljesen érthető türelmetlenségen kívül –: egyikőjük haldoklik, s szeretné látni a nagybetűs Filmet, mielőtt megtérne a Jedi-paradicsomba.

 

Hiába tagadnánk: a Fanboys nem váltja meg a világot, ugyanakkor merőben új vállalkozás ez az Odeon életében, de talán mégsem lóg ki annyira a sorból, hisz köreinkben is rajongók dolgoznak, akik tudják, milyen érzés várni és várni, aztán végül rácsodálkozni arra a mozivarázsra, melyet egyedül fénykardok zümmögése szülhet.

 

Egyetlen kópián mutatjuk be a filmet, amely az Odeon-Lloyd Moziban (XIII. Hollán Ernő u. 7.) lesz látható 2009. augusztus 6-ától, a tervek szerint napi két előadáson.

 

Nevettető, laza vígjáték, amely megalapozhatja a nyárestét, de akár meg is koronázhatja azt. Természetesen elsősorban a Star Wars rajongóinak szerezhet értékes perceket az a rengeteg kikacsintás, amihez olyan vendégszereplők asszisztálnak, mint Carrie Fisher, Billie Dee Williams vagy Ray Park, de legalább ennyi örömöt tartogat az „ellenségnek” is, a Trekkieknek és Trekkereknek, melyet William Shatner önironikus jelenléte is garantál. De ha nem szereted sem a Warst, sem a Treket, akkor is egy elbűvölő komédiát láthatsz a barátságról, kitartásról, szerelemről – térdcsapkodó poénokkal.

 

Limitált idáig, s kizárólag az Odeon-Lloyd műsorán.

 

Kommentelni a Fanboys topikban lehet.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information