Jump to content

Karácsonyi játék


Ody Mandrell

Recommended Posts

A Jedirend.net karácsonyi játéka

 

 

A Jedirend oldala újfent karácsonyi játékot hirdet, melynek részleteiről alább olvashattok.

 

"Úgy gondolom, hogy az ilyesmit nem szabad egyik évben sem kihagyni. Sajnos nem tudunk több ezer forint értékű ajándékokat felajánlani, mégis egy kis aprósággal mindenképpen motiválni szeretnénk a játékos kedvű rajongókat. A helyes megfejtést beküldők közül három győztest fogunk kisorsolni, az ő nyereményük fejenként három szépséges kép lesz, amit postai úton fogunk eljuttatni nekik (szép papírra lesznek nyomtatva). Ide kattintva megtekinthettek egy mintát. És hogy mit kell tenni azért, hogy három Star Warsos kép tulajdonosaivá váljatok:

 

* Az oldalon elrejtettünk 9 darab aurebesh betűt (egy kis Boba Fett őrzi őket). Ezeket kell megtalálni, és kirakni belőlük egy értelmes magyar szót/mondatot.

* A megfejtést a következő e-mail címre kell elküldened a neveddel, postai címeddel és az általad választott három Star Wars karakter nevével együtt (ha téged sorsolunk ki, ők szerepelnek majd a nyereményeden) jedirend@corellian-run.hu. A karakter neve mögé írd oda, hogy filmes kép legyen vagy TCW-s.

* A betűket kizárólag az oldalak valamelyikén találhatod meg, a hírekhez nem rejtettünk el egyet sem. Érdemes körülnézni az Articles, a Stars, a Projects és a Multimedia menükben.

* Beküldési határidő: 2009. december 31. A nyereményeket 2010 első egy-két hetében fogjuk postázni.

 

Jó keresgélést kívánunk mindenkinek! :angry:"

 

Én is jó játékot kívánok mindenkinek!

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information