Jump to content

A Hónap Jedije nyereményjáték - Eredményhirdetés


Ody Mandrell

Recommended Posts

Először is gratulálni szeretnék mindenkinek, akinek kikerült az oldalra a cikke! smile.gif Ezennel ugyanis A Hónap Jedije játékunk a végéhez ért. Az első helyezésért vívott harc igen szorosan alakult, csak néhány ponton múlott, hogy ki kapja az order66.hu által felajánlott kupont.

 

Mielőtt kihirdetném, hogy valójában ki nyerte a 3500 Ft értékű kupont, először a különdíjast szeretném kihirdetni, ő nem más, mint Kovács Bence, aki a Ki-Adi-Mundiról szóló cikket készítette. Gratulálok neki! A nyereménye egy DVD lesz, fel fogom venni vele a kapcsolatot, hogy választhasson magának egyet. smile.gif

 

A szavazáson kívül egy zsűri is pontozta a műveket. Nekik is köszönetet szeretnék mondani, hogy elvállalták ezt a feladatot. A zsűri tagjai: Edina, Kither Deckel, Wilwarin és én. Az első három helyezett pontszámait fogom leírni, csak hogy ti is lássátok, hogy tényleg szoros volt a mezőny.

 

  • Horváth Csaba Tarfful – K’Kruhk: 9+8+8+9=34
  • matya – Ulic Qel-Droma: 8+10+9+7=34
  • Corran – Quinlan Vos: 10+10+7+10=37

Ebből következik, hogy a nyertes nem más, mint Corran! Gratulálok neki is! Vele is fel fogom venni a kapcsolatot.

 

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan részt vettetek a játékban! smile.gif Remélem, hogy a jövőben meghirdetésre kerülő játékainkon is legalább ennyi Star Wars rajongó részt fog venni, de annak örülnék a legjobban, ha még ennél is több játékos lenne!

 

A Hónap Jedije cikkeket továbbra is várjuk a jedi.rend@gmail.com címre, bár nyereményt egyelőre nem tudunk adni az írásokért, szeretnénk, ha továbbra is működne ez a rovat, hogy minden hónapban bemutathassunk egy-egy új Jedit!

 

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

 

És ne feledkezzetek meg a Facebookos játékunkról, 200 lájk után kisorsoljuk A Taloraan széllovasai című képregénykönyvet! smile.gif

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information