Jump to content

TCW - A következő részek tartalmából


Ody Mandrell

Recommended Posts

A héten véget ér az Éjnővér-trilógia, amit egy újabb izgalmasnak ígérkező szál fog folytatni. És akkor a következő három rész címe: Overlords, Altar of Mortis, Ghosts of Mortis. A továbbiakban eléggé spoileresen folytatom, úgyhogy aki kíváncsi rá, kattintson a továbbra. smile.gif Annyit azonban a többieknek is elárulhatok, hogy lesz egy kis szünet az Overlords és az Altar of Mortis között.

 

overlords.png

 

 

 

Overlords
: Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi és Ahsoka Tano a rejtélyes Mortis bolygó felé közelednek. Hogy Anakin többet megtudjon a végzetéről a hatalmas Erő-használő családtól – az Apától, a Fiútól és a Lánytól -, élete egyik legnehezebb kihívásával kell szembenéznie. Meg tudja teremteni az egyensúlyt az Erőben? (2011. január 28.)

 

altar-of-mortis.png

 

Altar of Mortis
: A Jedik megpróbálnak elmenekülni a Mortisról, Ahsokát foglyul ejtik, hogy így térítsék át Anakint a sötét oldalra. Míg Anakin a sötét erők ellen küzd, az Apa megpróbálja megakadályozni a konfrontációt gyermekei között, mely ha bekövetkezik, végleg tönkretenné az Erő egyensúlyát. (2011. február 11.)

 

ghosts-of-mortis.png

 

Ghosts of Mortis
: Anakin Skywalkernek választania kell az Erő sötét és világos oldala között, miután bepillantást nyer nyugtalanító jövőjébe. Eközben Obi-Wan és Ahsoka felkészülnek a döntő összecsapásra, hogy végre elhagyhassák a rejtélyes Mortis bolygót. Sikerül elhagyniuk valaha is a planétát? (2011. február 18.)

 

 

Teljes cikk megtekintése

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information